obchodné

Ako vybaviť obchod

Ako vybaviť obchod

Video: R. SOBOTA: Do obchodu prišli vybaviť reklamáciu, pod kamerami ukradli ďalší tovar 2024, Júl

Video: R. SOBOTA: Do obchodu prišli vybaviť reklamáciu, pod kamerami ukradli ďalší tovar 2024, Júl
Anonim

Na usporiadanie skladu sú uvedené nielen estetické a funkčné, ale aj hygienické a protipožiarne požiadavky. Obchodovanie môžete začať až po prijatí aktu o koordinácii so SES a regionálnou hasičskou službou.

Image

Budete potrebovať

- špeciálne vybavenie.

Návod na použitie

1

Obchod by mal mať dostatok priestoru na obchod. Každá oblasť by mala byť vybavená niekoľkými vchodmi a východmi, mala by mať hygienickú zónu a samostatný priestor na skladovanie tovaru.

2

Regionálna požiarna služba podpíše schvaľovací zákon, iba ak sú všetky protipožiarne bezpečnostné opatrenia úplne implementované. Okrem niekoľkých vchodov vybavte aj skladovacie priestory hasiacich prístrojov, ktoré by sa mali nachádzať na vhodnom a prístupnom mieste. Všetky ďalšie vstupy by nemali byť vynútené regálmi, tovarom, aby mali ľahký prístup.

3

Sanitárna epidemiologická služba stanovuje požiadavky na vybavenie obchodu záchodom pre zamestnancov a návštevníkov, umývadlami a umývadlami. Ak bude predajňa vyrábať svoje vlastné výrobky, priestory na jej výrobu musia byť vybavené v súlade so všetkými pravidlami hygienickej kontroly. Zvýšené požiadavky na vybavenie sa predkladajú predajniam špecializujúcim sa na potravinové výrobky, pečenie, pečenie a šaláty.

4

Police, regály, vitríny sa musia zhodovať so smerom výstupu. Špeciálne vybavenie je možné zakúpiť v regionálnych centrách špecializujúcich sa na predaj tohto tovaru.

5

V technických priestoroch umiestnite stojany, police, vešiaky na šaty. Ďalej vybaviť technickú miestnosť pre zamestnancov skladu a sanitárnu miestnosť na uskladnenie zariadenia na čistenie maloobchodných priestorov.

6

Venujte osobitnú pozornosť výlohám a umiestňovaniu produktov. Pre úspešné obchodovanie najmite skúsených profesionálov v oblasti merchandiserov a dizajnu pre obkladanie a aktualizáciu okien. Správne rozmiestnený tovar pritiahne pozornosť kupujúcich, čo významne zvýši príjem z predaja.

Odporúčaná