Obchodné riadenie

Ako zorganizovať svoju vlastnú stavebnú spoločnosť v roku 2017

Ako zorganizovať svoju vlastnú stavebnú spoločnosť v roku 2017
Anonim

Stavebný priemysel v súčasnosti naberá na obrátkach - stavajú sa nové budovy, staršie sa obnovujú. Ekonómovia tvrdia, že tento segment trhu je dnes najdynamickejší a najsľubnejší. Ak sa rozhodnete v tomto odbore zaujať „výklenok“, musíte najskôr premyslieť všetky podrobnosti, pretože finančná stabilita a rast spoločnosti závisia od správnej organizácie.

Image

Budete potrebovať

- dokumenty.

Návod na použitie

1

Pred založením spoločnosti si vytvorte obchodný plán - pomôže vám vybudovať správny a presný reťazec akcií. Zvážte, čo bude vaša organizácia robiť. Možno to bude dokončovacie práce a možno aj výstavba mrakodrapov. Vypracujte marketingovú stratégiu a spôsob, ako propagovať svoje podnikanie.

2

Vytvorte finančný plán, pretože pomôže výrazne znížiť počiatočné náklady. Patria sem náklady (napríklad nákup stavebného vybavenia, prenájom skladu atď.), Príjem (platba od zákazníkov).

3

Zaregistrujte sa ako právnická osoba. Ak to chcete urobiť, zozbierajte balík dokumentov. Priložte zápisnicu zo stretnutia účastníkov spoločnosti, vyhlásenie o registrácii právnickej osoby, potvrdenie o prevode štátnej povinnosti. Musíte tiež vypracovať chartu LLC (je lepšie, ak to robia odborníci), nariadiť pečať organizácie a notársky overiť ju notárom.

4

Zarobiť najmenej 50% podielu na schválenom kapitále alebo kúpiť nehnuteľnosť na výrobu, ktorej hodnota bude tiež najmenej polovica základného imania.

5

Pripojte sa k samoregulačnej organizácii. Za týmto účelom zhromaždite balík dokumentov pozostávajúci z žiadosti o vstup, dokladov o zložení a stavebných osvedčení (ak existujú). Žiadosť sa posúdi do jedného mesiaca.

6

Prijímajte zamestnancov. Na tento účel je lepšie zvoliť si odborníkov so značnými skúsenosťami v stavebníctve. Nezabudnite na riadiaci personál (účtovník, vedúci výroby atď.).

7

Prenájom skladového a dopravného zariadenia pre stavebné stroje a zariadenia.

8

Cieľom vášho podnikania je pracovať pre zákazníkov, takže ich musíte nájsť. Vykonajte tak účinnú reklamnú kampaň. Keďže na začiatku nie je veľa peňazí, môžete takúto reklamu využiť, napríklad letáky. S jej pomocou nájdete, ak nie veľký, ale stále klientov.

ako organizovať stavebnú spoločnosť

Odporúčaná