Obchodné riadenie

Ako sa naučiť predávať

Ako sa naučiť predávať

Video: Ako sa naučiť predávať na Amazone? Máte jedinečnú príležitosť | Online Akadémia 2024, Júl

Video: Ako sa naučiť predávať na Amazone? Máte jedinečnú príležitosť | Online Akadémia 2024, Júl
Anonim

Ak k vám prídu a požiadajú vás, aby ste poskytli určitý produkt bez vašej iniciatívy, nepredali ste ho. Kúpili ho od vás, a to sú dva veľké rozdiely. Tovar predávate iba vtedy, ak ste upútali pozornosť, boli počúvané, vybrané v súlade s požiadavkami a koordinované v súlade s výrobkovou politikou vašej spoločnosti. Ak sa chcete naučiť, ako predávať, musíte vykonať niekoľko jednoduchých krokov.

Image

Budete potrebovať

- prebiehajúca prax

Návod na použitie

1

Pozdravte osobu. akonáhle je od vás vzdialený päť až šesť metrov, pozerá sa mu do očí. Výslovne, jasne, dosť nahlas, aby vás počul, ale nie taký nahlas, aby ho vystrašil.

2

Okamžite alebo trochu neskôr kontaktujte kupujúceho, čo ho zaujíma. Nenechajte sa príliš dotierajúci, nezabudnite, že ak svoju náladu zničí jeho precíznosť, jednoducho odíde bez toho, aby si kúpil, čo chcel. Po nejakom čase je lepšie k nemu znova pristúpiť.

3

Po tom, čo opíše, čo ho zaujíma, nezabudnite s ním súhlasiť alebo skôr súhlaste, že jeho požiadavka je primeraná. Potom pracujte s jeho žiadosťou: pokúste sa ho zamerať na výrobky, ktoré sú prioritou na predaj.

Zdôvodnite to vynikajúcimi charakteristikami, ale iba charakteristikami, ktoré sú v skutočnosti prítomné. Argumenty vo forme neprimeraného názoru na akúkoľvek značku tovaru nie sú prinajmenšom vítané.

4

Netlačte na kupujúceho, snažte sa argumentovať, ale nemačkajte ho svojím názorom. Ponechajte priestor pre jeho argument - pozorovaním toho môžete zistiť jeho potreby a priority a na základe tohto predať to, čo chcete.

Venujte pozornosť

Ak kupujúci nechce vziať to, čo ponúkate, jednoducho mu predajte to, čo chce, ale v dodatku predajte niečo iné.

Užitočné rady

Usmievajte sa čo najčastejšie, ale nezabudnite to robiť prirodzene

Odporúčaná