Obchodné riadenie

Čo nazvať kvetinárstvo

Čo nazvať kvetinárstvo

Video: Svadba vo farbách leta 2024, Júl

Video: Svadba vo farbách leta 2024, Júl
Anonim

Mnoho začínajúcich podnikateľov pripisuje veľký význam názvu svojej spoločnosti, obchodu alebo podniku. A niekedy to môže byť veľmi ťažké, pretože veľa mien, ktoré sú už dlho známe v hlave, narúša výber jedinečného pre seba. Mnohí sa to snažia nejako spojiť so svojimi iniciálami, iní s niektorými významnými udalosťami alebo miestami. Názvy obchodov sa rodia rôznymi spôsobmi. A aby nedošlo k chybe, musíte poznať niekoľko základných pravidiel a riadiť sa nimi pri výbere názvu obchodu.

Image

Budete potrebovať

vedecká publikácia „Základy reklamy a marketingu“, encyklopédia rastlín a kvetín.

Návod na použitie

1

Ak chcete kvetinárstvu dať správne a zároveň krásne meno, musíte poznať aspoň základy reklamy a marketingu. Z tohto dôvodu samozrejme nie je potrebné maturovať, ale skúste sa s tým zoznámiť pomocou vedeckej literatúry alebo internetu. Potom určite určite ľahšie prídete s menom.

2

Názov obchodu by mal byť atraktívny, výstižný a zvučný. Malo by sa to okamžite zapamätať a pripomenúť si, ak je to potrebné, aj po určitom čase. Názov kvetinárstva bude znieť medzi ľuďmi, prešiel z úst, a to sa stane hlavným motorom vašej reklamy.

3

Zamyslite sa nad cieľovým publikom. Musíte vedieť, do ktorej kategórie ľudí budete predávať svoj produkt, to znamená, ako sa budete umiestňovať na konkurenčnom trhu a ktorí budú vašimi hlavnými zákazníkmi.

4

Vyhľadajte farebného sprievodcu alebo nejakú encyklopédiu. Na svete sú veľmi krásne názvy rastlín, ktoré sa perfektne hodia k názvu vášho obchodu. Len sa uistite, že je vždy ľahké vyslovovať a pamätať si.

Venujte pozornosť

Pokúste sa v názve svojho obchodu vyhnúť slovám „kvety“ a „kvetinové“. Malo by to byť nejaké krásne, očarujúce, spájajúce sa s kvetinovými slovami, ale v žiadnom prípade samotné „kvety“, aby sa nedostal „maslový olej“.

Užitočné rady

Aj keď je niekedy ťažké prísť s menom, nepodceňujte jeho význam. Jasný názov vášho obchodu môže tiež určovať jeho budúci osud. Proces vytvárania mena sa môže stať dlhým a trochu bolestivým, ale stále opatrným, šetriť čas, energiu a duševné schopnosti. Poďte s menom, ktoré sa od zajtra môže stať populárnym, slávnym a slávnym v mnohých kvetinárstvách.

ako pomenovať svoje kvetinové názvy kvetín

Odporúčaná