Obchodné riadenie

Ako pomenovať obchod s oblečením a obuvou

Ako pomenovať obchod s oblečením a obuvou

Video: RECENZIA: two Pineapple Brightening Serum 2024, Júl

Video: RECENZIA: two Pineapple Brightening Serum 2024, Júl
Anonim

Začínajúci podnikateľ, ktorý otvára obchod s oblečením a obuvou, určite premýšľa, aké meno mu dať. Spravidla si myslia jednoduché, nekomplikované mená, ktoré už boli dlho počuť. Neponáhľajte sa s posledným výberom, neprekážajte svojej fantázii a vynaliezavosti.

Image

Návod na použitie

1

Názov obchodu s odevmi a topánkami by mal byť primeraný a nemal by spôsobovať zosmiešňovanie a nesúlad tovaru. Jediné slovo môže zároveň odzrkadliť váš nápad tak presne, že sa vy a váš obchod stanete veľmi populárnymi. Je veľmi dôležité umiestniť nad obchod označenie, ktoré evokuje iba pozitívne emócie a záujem.

2

Pokúste sa prísť s názvom obchodu, aby bolo ľahké ho vysloviť alebo zapamätať, napríklad „Kúzlo“. To je perfektné meno pre dámske oblečenie. Žiadna žena neprejde takým znakom, pretože zvedavosť určite zvíťazí.

3

Pri výbere obchodného mena postupujte podľa určitých pravidiel. Neváhajte použiť svoje meno. Mená „Katyusha“, „Anastasia“, „Natalie“ znejú ľahko a jednoducho. Zoberme si tiež názov mikrodistribúcie, v ktorej sa plánuje otvorenie. Ak vám žiadne z vynájdených mien nevyhovuje, prečítajte si literatúru o histórii vzniku obchodu, nájdete pre seba veľa možností.

4

Čítajte módne časopisy alebo navštívte módne webové stránky. Určite vás prekvapí, koľko slov v súčasnosti existuje, ktoré sú počuteľné aj kreatívne. Nevylučujte možnosti pre cudzie mená, rovnako ako súlad s už známou zahraničnou značkou bude pre váš obchod prínosom. Vyhnite sa však zjavnému plagiátorstvu.

5

Poraďte sa s priateľmi a kolegami, určite vám povedia niekoľko možností pre tvorivé a zaujímavé mená. Zvážte každé slovo a porovnajte ho s vašou postavou a povahou predaného tovaru. Nenechajte sa odradiť, ak nenájdete nič vhodné, zastavte sa na tom, čo sa vo vašom meste alebo aspoň na ulici neopakuje.

6

Hrajte so slovami. Vytvorte meno z niekoľkých slov odstránením alebo naopak pridaním rôznych predpon, slabík a koncoviek. Sami budete mať tieto možnosti. Zorganizujte medzi zamestnancami súťaž o názov obchodu, niekedy také brainstorming poskytuje vynikajúce výsledky.

Odporúčaná