Druhy činností

Ako pomenovať použitý tovar

Ako pomenovať použitý tovar

Video: MAJNR - Díl 86. - SATELIT HOTOV a Zlatnictví otevřeno! 😎 2024, Júl

Video: MAJNR - Díl 86. - SATELIT HOTOV a Zlatnictví otevřeno! 😎 2024, Júl
Anonim

Niektorí ľudia radi ušetria peniaze a nájdu kusové oblečenie v obchodoch Second Hand. Kupujúci radi navštívia podobné oddelenie, ktoré sa nachádza inde. Aby sa nevynechali potencionálni zákazníci, špecifiká obchodu by sa mali odrážať v názve obchodu.

Image

Návod na použitie

1

Zapíšte si slová spojené so sortimentom obchodu. Zoznam môže obsahovať nielen názvy odevov alebo obuvi, ale aj súvisiace frázy: odevy, použité, lacné, Antonov - meno majiteľa obchodu - atď. Čím je zoznam dlhší, tým ľahšie bude v nasledujúcich krokoch zvoliť vhodnú možnosť. Nespúšťajte tak, aby ste nemuseli začínať znova.

2

Pridajte k nájdeným slovám frázu "Second Hand". Ponechajte v zozname iba zmysluplné mená: odev z druhej ruky, lacný z druhej ruky, z druhej ruky Antonov atď.

3

Zamyslite sa nad tým, ako zredukovať výsledné výrazy. Dlhé mená si možno zle pamätajú. Po skratke z vety „Second Hand clothing“ získate možnosti „Yes - Second Hand“ a „Dress Second Hand“. Počiatočné možnosti teda povedú k novým myšlienkam.

4

Zoraďte zoznam v zostupnom poradí a odfiltrujte tie najzaujímavejšie možnosti. Nechajte v nej najmenej sedem až deväť viet, na ktorých môžete ďalej pracovať. Nevyhadzujte ďalšie možnosti - ak sa niečo pokazí, budete sa k nim musieť vrátiť.

5

Zostávajúce frázy napíšte na samostatné karty. Požiadajte o pomoc priateľov, ktorí vám želajú úspech. Ukážte na jednej karte a okamžite požiadajte, aby ste uviedli, prečo je také meno vnímané ako dobré alebo zlé. Zapíšte si všetko, čo počujete na chrbát. Takže prejdite všetky možnosti.

6

Na základe toho vykonajte zmeny najúspešnejších fráz. Brainstorm znova pomocou metódy použitej v kroku päť. Potom by sa malo získať dobré meno, ktoré bude zrozumiteľné pre chodcov okolo obchodu.

Venujte pozornosť

Ak už obchod má miestnosť, vypočítajte veľkosť značky s menom. Rozmery modelu na vašom počítači alebo na papieri, aby ste zhruba zistili, či to bude vyzerať dobre.

Odporúčaná