Obchodné riadenie

Ako nazvať pizzeriu

Ako nazvať pizzeriu

Video: Prehliadka jedla v Halifaxe (jedlo a pitie musíte vyskúšať v Novom Škótsku) Najlepšie kanadské jedlo 2024, Júl

Video: Prehliadka jedla v Halifaxe (jedlo a pitie musíte vyskúšať v Novom Škótsku) Najlepšie kanadské jedlo 2024, Júl
Anonim

Vzhľadom na vysokú ziskovosť pizzerií ​​v Rusku každý deň existuje mnoho nových zariadení tohto typu. Ak sa chcete odlíšiť od konkurencie, musíte pre svoju inštitúciu zvoliť jasné meno.

Image

Budete potrebovať

  • - cieľová skupina;

  • - počítač.

Návod na použitie

1

Ak chcete pomenovať pizzeriu sami, načrtnite niekoľko možností, ktoré sú podľa vášho názoru najvhodnejšie ako názov vášho zariadenia. Zároveň sa pokúste prísť s niečím nezabudnuteľným, a pokiaľ je to možné, odrážajúcim interiér a štýl vašej pizzerie. Napríklad, ak chcete usporiadať svoju inštitúciu v duchu Talianska, potom je celkom možné, že budete chcieť osloviť taliansku mafiu známu po celom svete. V takom prípade si vyberte mená ako „Pizza Mafioso“ a všetko usporiadajte podľa príslušného štýlu.

2

Pridajte si do zoznamu titulov živé, chytľavé obrázky. Napríklad „Migrácia PIZZAS“ je originálny názov pizzerie, vďaka ktorej sa človek usmieva a predstavuje neobvyklý obrázok. Takéto meno určite zanechá dojem vo vedomí okoloidúcich.

3

Po zostavení zoznamu mien vyberte podľa vášho názoru troch až päť najúspešnejších a ponúknite im výber cieľovej skupiny. Ak ho nemáte, pozvite svojich príbuzných a priateľov na účasť na štúdii, využite na to sociálne siete. Nezabudnite na tento dôležitý krok. Často sa stáva, že organizátor považuje meno za úspešné a kreatívne, ale v skutočnosti sa ukáže, že pre väčšinu to spôsobuje nedorozumenie a vyberajú inú možnosť.

4

Ak nechcete premýšľať o mene sami, usporiadajte súťaž na svojom blogu alebo na sociálnej sieti. Píšte, že úlohou súťaže je prísť s originálnym a nezabudnuteľným menom pre pizzeriu a cenou bude napríklad výherca zdarma po dobu jedného roka. Nepokúšajte sa oklamať súťažiacich - čestne odmeňte víťaza: určite o tejto súťaži povie zadarmo tým, že bezplatne inzeruje pre vás.

5

Ak na sociálnej sieti nemáte dostatočne propagovaný blog alebo účet, požiadajte o pomoc copywritera. Napríklad choďte na akúkoľvek webovú stránku o autorských právach, zaregistrujte sa a uverejnite inzerát, v ktorom napíšete, čo presne chcete. Akú cenu si stanovíte, sa rozhodnete (samozrejme, drahšie - skúsenejší copywriter zareaguje na vašu ponuku). Z uchádzačov o účasť vyberte umelca, ktorý sa vám páči, s najkreatívnejšími nápadmi.

Venujte pozornosť

Správne zvolené meno môže výrazne ovplyvniť vaše podnikanie, preto berte túto záležitosť zodpovedne, šetrite čas a peniaze.

Užitočné rady

Pokúste sa zdôrazniť silu vašej inštitúcie. Napríklad pizzeriová sieť Pizza Tempo je známa svojou rýchlosťou obsluhy a názov VkusnoPizza pravdepodobne spôsobí, že si návštevníci budú myslieť, že pizza je v tejto reštaurácii chutnejšia ako konkurencia.

názvy pizzerií

Odporúčaná