Obchodné riadenie

Čo nazývať stomatológia

Čo nazývať stomatológia

Video: Drakulaterapia v zubnej ambulancii 2024, Júl

Video: Drakulaterapia v zubnej ambulancii 2024, Júl
Anonim

Názov spoločnosti, spoločnosť má veľký význam pre jej úspech. Najmä v oblasti zubného lekárstva. Nepatrný detail v názve môže prilákať aj odcudziť potenciálnych zákazníkov. Tu je niekoľko pokynov pre budúceho vlastníka zubov.

Image

Návod na použitie

1

Názov by nemal byť príliš dlhý, domýšľavý, nemal by spôsobovať negatívne emócie, obsahovať superlatívne prídavné mená. Určite to musí byť napísané v azbuky. Do názvu by ste nemali uvádzať mená hviezd, populárnych postáv, názvy značkových spoločností, náznaky štátnej príslušnosti. Ak chcete nájsť správne meno, môžete vykonať telefonický prieskum o priateľoch, známych, ľuďoch na ulici (asi 50 osôb). Ponúknite svoje verzie mien, úprimne sa zaujímate o názor partnera, pretože je pravdepodobne budúcim klientom. Ak chcete, vyhláste cenu za najlepšie meno - napríklad bezplatný servis po celý rok.

2

Názov stomatológie by mal byť jednoduchý, ľahko vysloviteľný, nezabudnuteľný, harmonický a navodzujúci príjemné vzťahy. Je možné, že v názve znel smer činnosti. Ak sa názov ukáže ako jasný, originálny, príjemne prekvapujúci. Neodporúča sa pridávať k menám, ktoré už existujú vo vašom meste, také doplnky ako „plus“, „VIP“, „SUPER“, „Grand“. Pozrite sa na meno všetkých zubných lekárov vo vašom meste, aby ste sa už nestali, alebo príďte s menom, ktoré vyhrá na tomto pozadí.

3

Neponáhľajte sa pomenovať slová od neznámych pre väčšinu obyvateľstva. Je vylúčené zahrnúť symboly do textu názvu. Vyhľadajte na internete dentálne názvy v iných mestách. Nájdete dokonca celé zoznamy mien.

4

Bude dobré, ak meno bude odzrkadľovať vlastnosti služieb vášho stomatológie. Nepokúšajte sa do názvu podniku pridať názvy miest, okresov, regiónov, napríklad „moskovské zubné lekárstvo“. Môžete si vybrať zopár vhodných mien a otestovať ich na zapamätanie, na ľahkú výslovnosť v rozhovore s priateľmi.

5

Takže ste si vybrali dobrú možnosť, buďte si istí, že základňa zákazníkov bude neustále doplňovaná. Koniec koncov, vyhľadávanie na internete, príručky a reklamy sa vykonávajú podľa mena. Ak splní všetky požiadavky, budú si ho pamätať aj budúci zákazníci.

čo nazvať zubné ordinácie

Odporúčaná