Druhy činností

Ako získať umývanie auta

Ako získať umývanie auta

Video: Keď si blbec umýva auto sám... - TOPSPEED.sk 2024, Júl

Video: Keď si blbec umýva auto sám... - TOPSPEED.sk 2024, Júl
Anonim

S rastúcim počtom automobilov na cestách môže byť myšlienka vytvorenia umývačky áut veľmi efektívna. Založenie takéhoto podniku je pomerne efektívne z hľadiska nákladov. Koniec koncov, majitelia automobilov pravidelne umývajú svoje vozidlá a radšej to robia na špecializovaných umývaniach automobilov.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr je lepšie otvoriť umývačku auta, ktorá vyžaduje manuálnu prácu. Stojí to oveľa menej, a preto sa vypláca rýchlejšie. V prípade úspešného rozvoja podnikania bude možné vybaviť bezdotykový (automatický) umývadlo. Je pravda, že jeho cena je oveľa drahšia.

2

Predtým, ako začnete navrhovať umývacie zariadenie, mali by ste pre tento projekt vypracovať podnikateľský plán. Vďaka tomuto dokumentu si budete môcť predstaviť príjem z podnikania, požadované náklady, úroveň ziskovosti a doby návratnosti.

3

Okrem toho si budete musieť zvoliť správne miesto pre konštrukciu umývacej linky. Mal by byť v blízkosti čerpacej stanice alebo benzínovej stanice, pokiaľ možno vedľa rušnej diaľnice. Je dôležité, aby prístupové cesty boli v uspokojivom stave a vchod do umývadla je široký a pohodlný.

4

Vezmite prosím na vedomie, že v blízkosti by nemalo byť konkurenčné umývanie auta. Najvýhodnejšia poloha umývadla je v husto osídlenej časti mesta. Pokiaľ ide o priestory, je lepšie urobiť z neho kapitál - zjednoduší to schvaľovací proces s mestskou správou a inými štruktúrami.

5

Hneď ako si vyberiete vhodné miesto, mali by ste sa obrátiť na miestnu správu a požiadať o stavebné povolenie. Môže sa stať, že budete musieť načrtnúť umývačku auta, v ktorej budete musieť predložiť plán umývacej oblasti, charakteristiky úloh, vybavenie, ako aj množstvo spotrebovanej vody a energetických zdrojov.

6

Tento projekt podlieha schváleniu Hasičského inšpektorátu, SES a architektonických úradov. Po vykonaní príslušných skúšok dostanete od mestskej správy stavebné povolenie.

7

Potom môžete pokračovať v konštrukcii a nákupe vybavenia. Povinné vybavenie zahŕňa umývacie vysávače, vysávače, čističky vody. Dôležitým problémom je čistenie odpadových vôd. Pred začatím výstavby umývadla je potrebné túto záležitosť prediskutovať s mestským vodárenským podnikom.

ako vybaviť umývačku auta

Odporúčaná