nepopulárne

Ako získať strelnicu

Ako získať strelnicu

Video: Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD 2024, Júl

Video: Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD 2024, Júl
Anonim

Strelnica je obľúbenou zábavou detí aj mnohých dospelých bez ohľadu na pohlavie. Tu môžete strieľať skutočnými zbraňami a skontrolovať presnosť. Ľudia sú ochotní platiť za emócie, čo znamená, že poskytovanie služieb na organizovanie tohto druhu voľného času môže priniesť dobrý príjem. Preto je strelecká galéria najčastejšie navrhnutá špeciálne ako zábavné zariadenie.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť streleckú galériu, musíte sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ alebo ako spoločnosť s ručením obmedzeným. Získanie licencie na tento druh činnosti sa neposkytuje. Strelnice sa zvyčajne umiestňujú v športových a zábavných centrách. Budete potrebovať návštevu o rozlohe 40 - 50 metrov štvorcových. Vzdialenosť k cieľom by mala byť 5 až 10 metrov. Steny musia byť chránené a potiahnuté mäkkým náterom, aby sa zabránilo ich odskoku.

2

Priemerný strelecký dosah je vybavený šiestimi terčmi (statickými alebo pohybujúcimi sa) a vzduchovkami 5-10 jednotiek. Neskladajte na kvalite. Papierové terče je možné objednať v tlačiarni alebo vytlačiť samostatne, ak máte tlačiareň, ktorá to umožňuje.

3

Premýšľajte nad interiérom miestnosti. Mala by odrážať podstatu inštitúcie a byť atraktívna.

4

Požičajte si inštruktora, ktorý je dostatočne kvalifikovaný na to, aby šikovne zaobchádzal s pneumatickými zbraňami a naučil návštevníkov, ako to urobiť, vysvetliť bezpečnostné pravidlá a v prípade potreby poradiť. Dôležitú úlohu hrá majetok inštruktora pri komunikácii s ľuďmi, aby bol priateľský a vtipný.

5

Ďalším stimulom na prilákanie strelcov a zvýšenie ich vzrušenia môže byť príležitosť získať malú cenu. Najčastejšie v tejto úlohe sú plyšové hračky a ďalšie suveníry, ktoré je možné vyrobiť na objednávku so symbolmi vašej streleckej galérie. Pravidelne sa oplatí organizovať súťaže medzi pravidelnými návštevníkmi s tombolou cennej ceny.

Venujte pozornosť

Existujú multimediálne strelecké komplexy (vrátane mobilných) vybavené dotykovými obrazovkami s cieľmi, ako aj laserové strelnice, ktoré používajú laserový analóg skutočných zbraní, a na obrazovke sa hrajú počítačové strieľačky.

Organizácia tejto streleckej galérie bude stáť oveľa viac, ale bude v plnej miere spĺňať technické požiadavky moderného času.

Odporúčaná