Obchodné riadenie

Ako charakterizovať činnosti organizácie

Ako charakterizovať činnosti organizácie

Video: Činnosti Ligy za ľudské práva a financovanie organizácie 2024, Júl

Video: Činnosti Ligy za ľudské práva a financovanie organizácie 2024, Júl
Anonim

Reklamné akcie, prezentácie, prístup na nový trh, obrazové publikácie v tlači - na vyriešenie týchto problémov je potrebný kvalitatívny a podrobný opis činností spoločnosti. Objektívne hodnotenie práce podniku je neoddeliteľnou súčasťou podnikovej kultúry, na ktorej je založená lojalita zákazníkov a zamestnancov spoločnosti. Preto je v ktorejkoľvek etape práce spoločnosti potrebné správne charakterizovať jej činnosť.

Image

Budete potrebovať

  • - štatistické údaje;

  • - informácie o priemysle.

Návod na použitie

1

Stručne zvážte odvetvie, v ktorom pracujete. Uveďte hlavné všeobecné ukazovatele, opíšte vývoj v tejto oblasti, vyhliadky a dynamiku rastu. Ak vaša pozícia nie je ani zďaleka vedúca, nezaostrujte sa na to. Povedzte nám o svojom tempe vývoja, zvyšovaní objemu a zvyšovaní zákazníckej základne. Nezabudnite uviesť obchodné vzťahy s lídrami v tomto odvetví. Ak ste považovaní za hlavných obchodných hráčov vo svojom odbore, povedzte nám o svojom vplyve na celé odvetvie, ako aj na prácu na celoštátnej úrovni.

2

Povedzte nám niekoľkými rozsiahlymi frázami o práci spoločnosti, jej poslaní a hlavných cieľoch. Pokúste sa zdôrazniť, ako sa táto spoločnosť líši od podobných spoločností. Uveďte základné princípy a metódy práce, venujte pozornosť inovácii a know-how, opíšte štruktúru spoločnosti.

3

Zhromaždite všetky štatistické informácie o vašej spoločnosti, ktoré budú slúžiť ako základ pre prezentáciu. Ako príklad by ste nemali uvádzať suché čísla: vytvorte vizuálny graf alebo graf s poznámkami. Uveďte najvýznamnejšie ekonomické ukazovatele.

4

Sústreďte sa na najvýznamnejšie osobnosti organizácie. Pokúste sa uviesť tých zamestnancov, ktorých príspevok do spoločnosti bol najvýznamnejší. Ak spoločnosť existuje už dlhší čas, venujte osobitnú pozornosť „veteránom“, ktorí tejto spoločnosti venovali celý svoj pracovný život.

5

Zhrňte prácu za celé obdobie. Uveďte hlavné úspechy organizácie, zoznam dostupných ocenení, víťazstiev, veľkých výberových konaní alebo dobytie nových trhov.

6

Zvážte ciele a dlhodobé plány organizácie. Bez ohľadu na účel charakteristík bude mať podrobný popis budúcich projektov pozitívny vplyv na imidž spoločnosti. Okamžité plány pomôžu prilákať nových investorov a budú tiež slúžiť ako dodatočná motivácia pre zamestnancov spoločnosti.

Odporúčaná