obchodné

Ako zistiť IP adresu

Ako zistiť IP adresu

Video: Ako zistiť IP adresu odosielateľa v gmaili 2024, Júl

Video: Ako zistiť IP adresu odosielateľa v gmaili 2024, Júl
Anonim

V oblasti obchodu a podnikania sa niekedy môžu vyskytnúť zjavné znaky podvodu - chybný tovar, peňažné podvody, falšovanie dôležitých výrobných dokumentov, korupcia a jednoducho nezodpovednosť a mazanosť jednotlivého podnikateľa. V takýchto situáciách sa môžu vyžadovať informácie o mieste bydliska podnikateľa, ako aj informácie o mieste jeho organizácie. Pripravte sa na daňový úrad, pretože určenie IP adresy v ťažkých situáciách je možné iba tam.

Image

Budete potrebovať

Pokladňa, doklad o predaji, balenie, priložená dokumentácia. Písomná žiadosť daňovému úradu, cestovný pas.

Návod na použitie

1

Na zistenie právnej adresy každého jednotlivého podnikateľa stačí skontrolovať jeho obvyklú kontrolu v pokladni alebo osobitnú kontrolu komodity. Ak je samotný IP výrobcom zakúpených výrobkov, adresa jeho organizácie by sa mala uviesť na obale tovaru alebo v priloženej dokumentácii - záručný list, návod na použitie a ďalšie firemné materiály. Ak nie je uvedená adresa fyzického subjektu, je potrebné sa obrátiť na daňovú službu v mieste vydania individuálneho čísla daňovníka - DIČ u tohto podnikateľa, pretože IP adresu bude možné určiť z osobitného výpisu.

2

Keďže individuálny podnikateľ je samostatnou podnikateľskou činnosťou, jeho adresa sa môže zhodovať so skutočnou adresou bydliska. Na rozdiel od spoločnosti s ručením obmedzeným (LLC), ktorá je vždy právnickou osobou a musí mať registrované sídlo spoločnosti, sa od individuálneho podnikateľa nevyžaduje, aby úradne zaregistroval právnu adresu. Ak jednotlivý podnikateľ nemá právnu adresu, je vo všetkých úradných dokumentoch jednotlivého podnikateľa v stĺpci „legálna adresa“ skutočne zaregistrovaná adresa, na ktorej je podnikateľ registrovaný.

3

Podľa nariadenia vlády Ruskej federácie č. 630 zo 16. októbra 2003 „O zjednotenom štátnom registri fyzických osôb - podnikateľov, Pravidlá ukladania dokladov u právnických osôb a samostatných podnikateľov v jednotných štátnych registroch …“, stĺpce č. 26 - 27 sa poskytujú informácie o mieste bydliska jednotlivého podnikateľa. v IFTS Ruska iba s osobnou prítomnosťou jednotlivca, ktorý takéto informácie žiada. Žiadosť sa podáva v akejkoľvek písomnej forme. Okrem žiadosti musíte v súlade s právnymi predpismi Ruskej federácie predložiť platný pas občana Ruskej federácie alebo iný doklad preukazujúci vašu totožnosť. Ak daňová správa túto žiadosť schváli, dostanete výpis zo štátneho registra. Výpis bude obsahovať informácie o mieste bydliska jednotlivého podnikateľa. Jednotlivý podnikateľ môže naopak požiadať o informácie proti daňovému úradu.

  • Nariadenie vlády Ruskej federácie č. 630 zo 16. októbra 2003
  • Ako zistiť adresu IP v roku 2018

Odporúčaná