Druhy činností

Ako zorganizovať firmu, ktorá predáva tričká

Obsah:

Ako zorganizovať firmu, ktorá predáva tričká

Video: VYSKÚŠALI SME I-KAMPER - EXPEDIČNÝ STAN NA STRECHE AUTA - LIPTÁCI 2024, Júl

Video: VYSKÚŠALI SME I-KAMPER - EXPEDIČNÝ STAN NA STRECHE AUTA - LIPTÁCI 2024, Júl
Anonim

Tričká sú vždy veľmi žiadané. To priťahuje čoraz viac podnikateľov v tomto segmente trhu. Okrem toho vám činnosť predaja tričiek umožňuje získať dobrý príjem pri minimálnych nákladoch.

Image

Pred otvorením obchodu s tričkami musíte zvážiť niekoľko bodov.

Výber cieľového segmentu

V počiatočnej fáze je dôležité jasne pochopiť budúcu koncepciu obchodu a rozhodnúť sa o cieľovom segmente. Výber oblasti podnikania by sa mal zakladať na marketingovom výskume a identifikovať najsľubnejšie miesta na trhu. Napríklad obchod sa môže zamerať na predaj detských tričiek, tričiek pre mládež s farebnými potlačami, športových tričiek, tričiek pre ľudí s nadváhou, tričiek z prírodných materiálov atď. Úspech v podnikaní bude do veľkej miery závisieť od poznania potrieb a záujmov cieľových spotrebiteľov. Na tomto základe bude potrebné vybudovať aj marketingovú propagáciu obchodu.

Obchodný sortiment

V obchode s tričkami sa môžete zaoberať opätovným predajom konfekčných tričiek od značiek tretích strán a tiež môžete predávať výrobky s vlastnou potlačou. Ale stojí za zváženie, že popularita obchodu bude závisieť od originality a kreativity sortimentu. A predaj typických výrobkov vydaných v obrovských dávkach v Číne povedie k tomu, že váš obchod sa jednoducho stratí v stovkách ďalších.

Ak chcete implementovať myšlienku vytvorenia vlastných tričiek, musíte mať zručnosti v oblasti grafického dizajnu alebo preniesť funkciu vývoja obrázkov na nezávislého špecialistu za samostatný poplatok. Môžete si vytvoriť vlastný katalóg obrázkov a použiť ich na objednávku od konkrétneho klienta. Ak máte v pláne vytvoriť si vlastné tričko s obrázkami chránenými autorskými právami, musíte nájsť dodávateľa hladkých tričiek rôznych farieb a veľkostí, ktoré sa kvalitne použijú na výkres.

Stojí za zmienku, že tričká sa len zriedka predávajú výlučne v obchode, spravidla ide o jeden z výrobkov v sortimente odevov. Ak sa však zameriavate na predaj tričiek, mali by obsahovať široký model a rozsah veľkostí (vždy dostupné najbežnejšie veľkosti).

Odporúčaná