obchodné

Ako usporiadať letnú kaviareň

Ako usporiadať letnú kaviareň

Video: Four Seasons ~ Vivaldi 2024, Júl

Video: Four Seasons ~ Vivaldi 2024, Júl
Anonim

Jednou z možností pre ziskové podnikanie je otvorenie letnej kaviarne. Prítomnosť takejto platformy pomáha zvyšovať príjmy stacionárnych reštaurácií a barov a umožňuje podnikateľom, ktorí nemajú vlastné stravovanie, zarábať peniaze. Vonkajší areál je zvyčajne otvorený od mája do septembra. Ak to pôjde dobre, môžete pokračovať v práci budúcu sezónu.

Image

Budete potrebovať

  • - štatút samostatného podnikateľa;

  • - vybavenie;

  • - nábytok;

  • - stany idú dáždniky;

  • - riad.

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto, kde sa bude vaša kaviareň nachádzať. Stacionárne reštaurácie umiestňujú otvorené priestranstvá pri vchode alebo blízko neho, na priestranný balkón alebo na strechu. Ak ešte nemáte vlastné stravovacie zariadenie, môžete si vybrať miesto v parku, na mieste v blízkosti autobusovej zastávky alebo vo vnútri bloku. Hlavná vec je dobrý kríž. Na tom, koľko ľudí si všimne a navštívi vašu budúcu kaviareň, závisí jej ziskovosť.

2

Obráťte sa na okresné alebo mestské oddelenie spotrebiteľského trhu. V žiadosti uveďte svoju žiadosť o otvorenie. Uveďte požadované miesto, sortiment jedál a nápojov, kapacitu, potrebné vybavenie. Je vhodné objasniť, že vaša budúca kaviareň sa nestane problémom mesta, ale skôr vyzdobí a revitalizuje krajinu.

3

Žiadosť podajte dva mesiace pred očakávaným otvorením. Letné kaviarne zvyčajne začínajú pracovať v máji a končia v septembri. Majte na pamäti, že majitelia reštaurácií musia dostať ročné povolenie na otvorenie letného ihriska. Načasovanie aplikácie závisí od mnohých faktorov. Je možné, že vás pozveme na konverzáciu a požiadate o vykonanie úprav plánu.

4

Po získaní povolenia sa zaoberajte výbavou kaviarne. Budete potrebovať baldachýn pred dažďom a slnkom, stoly a stoličky, bar, vitríny. Najvýhodnejšie je podpísať dohodu so zástupcami pivných spoločností - môžu poskytnúť značkové dáždniky, nábytok s logami, vybavenie na plnenie piva a dokonca aj jedlá. A samozrejme, naše vlastné pivo linky. Nezabudnite, že budete musieť koordinovať s dodávateľom sortiment nápojov, ktoré vaša kaviareň predá. Ak vám spolupráca vyhovuje a vaša práca nedostane sťažnosti od dodávateľa, môže byť zmluva predĺžená na budúci rok.

5

Kaviarne ekonomickej triedy sú vybavené lacným plastovým nábytkom. Ak však predstierate určitú cenovú hladinu, starajte sa o štýlovejšie prostredie. Prútené stoličky alebo kované pohovky s mäkkými vankúšmi dodajú vášmu zariadeniu štýl.

6

Premýšľajte nad ponukou. Pre stacionárne reštaurácie a bary to nebude problém. Ale ak nemáte vlastnú kuchyňu, budete sa musieť obmedziť na polotovary. Nájdite dodávateľa hotových jedál - pečivo, sendviče, šaláty, knedle. Kúpte si chladiaci vitrína a mikrovlnnú rúru na ohrev mrazených potravín. Zmrzlina nezasahuje - distribútori vo vašej oblasti môžu poskytnúť firemnú prezentáciu.

7

Nainštalujte kávovar, mixér a chladič nápojov. Aj keď hlavným výnosom kaviarne sú nákupcovia točeného piva, nezabudnite na milovníkov kávy, studených štiav, mliečnych kokteilov. Je dobré kúpiť si gril alebo gril - výrazne to rozšíri ponuku vašej kaviarne.

Odporúčaná