obchodné

Ako zorganizovať nočný klub

Ako zorganizovať nočný klub

Video: Fight Club (Members Only) - Hindi Action Movies | Sunil Shetty Movies - Ritesh Deshmukh Mvoies | 2024, Júl

Video: Fight Club (Members Only) - Hindi Action Movies | Sunil Shetty Movies - Ritesh Deshmukh Mvoies | 2024, Júl
Anonim

Úspech podnikania v klube je zabezpečený originálnym konceptom inštitúcie, priťahovaným cieľovým publikom, populárnou hudbou a umiestnením klubu. Na otvorenie klubu sú potrebné značné investície, preto pri plánovaní takéhoto obchodného projektu skutočne oceňujte svoje silné stránky a finančné možnosti. Okrem toho treba mať na pamäti, že ziskovosť klubových inštitúcií nezávisí od objemu investícií, a preto pri organizácii klubu dodržiavajú určité pravidlá.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - priestory;

  • - balík povolení;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Začatím vývoja podnikateľského projektu na organizovanie nočného klubu výberom vhodných priestorov. Analyzujte zloženie potenciálnych zákazníkov. V centre mesta by sa mal nachádzať moderný klub mládeže a na okraji mesta sa zvyčajne nachádzajú demokratickejšie zariadenia, ktorých návštevníkmi sú obyvatelia oblasti. V každom prípade vyberte miesto, na ktoré by ste sa mali pohodlne dostať verejnou dopravou a metrom.

2

Z vybraných priestorov vylúčte prvé poschodia obytných budov. Je lepšie zvoliť si samostatné nebytové priestory, v ideálnom prípade mimo priestoru na spanie.

3

Miestnosť na organizovanie nočného klubu by mala mať veľkú plochu pre umiestnenie tanečného sálu a vysoké stropy pre zavesenie svetelného a zvukového zariadenia. Prezrite si budovy bývalých kultúrnych budov, vo vašom regióne zostali workshopy nečinných tovární, neaktívne kinosály.

4

Pred vykonaním stavebných a dokončovacích prác pripravte kompetentný projekt s určitou koncepčnou myšlienkou. Vyberte si tému klubu v závislosti od publika a hudobného sprievodu a zariadte ho „na danú tému“. Kluby môžu byť zamerané na jazzovú hudbu, Latinskú Ameriku, popkultúru pre mládež, elitné publikum, „zlatú“ mládež atď. Pre rozvoj koncepcie je lepšie uzavrieť dohodu s profesionálmi: umeleckými manažérmi, promotérmi.

5

Ak chcete otvoriť nočný klub, pripravte si balík povolení. V počiatočnom štádiu ide o dohodnutý projekt výstavby alebo prestavby miestnosti pre nočný klub, ktorý schvaľuje hlavný architekt a vládne orgány mesta. Po dokončení stavby - akt štátnej komisie o prijatí a uvedení do prevádzky klubovej budovy. Po sanitárnych a epidemiologických záveroch vydal Rospotrebnadzor povolenie na umiestnenie nočného klubu v konkrétnej oblasti.

6

Zorganizujte reklamnú kampaň svojej inštitúcie. V závislosti od publika ho môžete viesť v inštitúciách, na miestach „zhromažďovania“ mládeže, inzerovať na miestnej rozhlasovej stanici, objednávať bannery a žiariace reklamné značky.

Odporúčaná