obchodné

Ako organizovať výrobu obalov

Ako organizovať výrobu obalov

Video: 22 COOL AND EASY DIY PHONE CASE IDEAS 2024, Júl

Video: 22 COOL AND EASY DIY PHONE CASE IDEAS 2024, Júl
Anonim

Výroba obalov je atraktívna, pretože nevyžaduje drahé dovážané vybavenie - nevyhnutná linka domácej výroby vás nebude stáť vôbec tak drahá. A aj keď vezmeme do úvahy skutočnosť, že s najväčšou pravdepodobnosťou musíte objednať suroviny na výrobu polyetylénových výrobkov v zahraničí, dá sa povedať, že je dnes ťažké nájsť lacnejší typ priemyselnej výroby.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie miestnej správy, inšpektorátu požiaru, Rospotrebnadzor a environmentálnych služieb;

  • - súbor zariadení (vytláčanie a flexografia);

  • - priestory v priemyselnej zóne mesta od 100 metrov štvorcových;

  • - Dohoda o dodávkach surovín na výrobu polyetylénu.

Návod na použitie

1

Získať povolenie na organizáciu výroby polyetylénu - koordinovať projekt s odborom architektúry a urbanizmu miestnej správy, vyžiadať si povolenie od Rospotrebnadzor, hasičského inšpektorátu a environmentálnej služby. Predbežný súhlas všetkých regulačných orgánov dáva „zelenú“ až na začiatku prác na výrobnom zariadení - uskutoční sa množstvo kontrol. Osobitná pozornosť by sa mala venovať problému recyklácie priemyselného odpadu - ak sa vám nepodarí túto úlohu zvládnuť, môžete získať „diskvalifikáciu“ od viacerých inšpekčných služieb naraz.

2

Preskúmajte trh s vytlačovacím zariadením, ktoré potrebujete, a vyhodnotte rôzne ponuky. Nové domáce vybavenie možno prirovnať k použitému dovážanému zariadeniu, a to tak z hľadiska efektívnosti, ako aj za prijateľnú cenu. Čo zastaviť je len na vás, možnosť s novým importovaným zariadením sa niekoľkokrát líši v nákladoch od prvých dvoch, a nie každý si môže na začiatku dovoliť taký luxus.

3

Vyhľadajte miestnosť mimo obytných oblastí mesta, ale bez problémov s prístupovými cestami (vrátane nákladných vozidiel). Organizácia výroby polyetylénu vyžaduje vážne oblasti - budete musieť zvážiť možnosti od 100 metrov štvorcových do výšky 8 metrov. Je tiež povinné poskytnúť priestor pre sklad - hotové výrobky a najmä priemyselné suroviny zaberajú veľa miesta.

4

Uzatvoriť zmluvu o dodávke granulovaného polyetylénu rôznych značiek - bude to hlavný dodávateľ suroviny na výrobu vriec. Mnoho polyetylénových odvetví nakupuje suroviny mimo bývalého ZSSR a nadviazalo dlhodobé vzťahy so zahraničnými dodávateľmi. Je možné, že v súčasnosti už existuje dosť ponúk od dodávateľov polyetylénu v Rusku a na Ukrajine vo všetkých ohľadoch, ale v tomto prípade budete musieť nejaký čas konať pokusom a omylom, kým sa nenájde prijateľná možnosť.

Užitočné rady

Aj vo fáze organizácie výroby hľadajte firemných zákazníkov - spoločnosti, ktoré vo svojej práci používajú plastové vrecká s logom (napríklad veľké obchodné reťazce), prítomnosť takýchto objednávok na začiatku práce poskytne vašej spoločnosti stabilné príjmy a príležitosti na ďalší rozvoj.

Mal by som začať podnikať v oblasti výroby polyetylénových výrobkov

Odporúčaná