nepopulárne

Ako zorganizovať prenájom snežných skútrov

Ako zorganizovať prenájom snežných skútrov

Video: Do Chorvátska na POLDECÁKOCH 2020 2024, Júl

Video: Do Chorvátska na POLDECÁKOCH 2020 2024, Júl
Anonim

Zima je skvelý čas na outdoorové aktivity. Prenájom snežných skútrov prinesie so správnou organizáciou podnikania značný zisk. Prilákajte zákazníkov nielen s možnosťou prenájmu vybavenia, ale aj so zaujímavými atrakciami a pohodlným servisom.

Image

Návod na použitie

1

Formálne zaregistrujte výpožičku. Vyberte formu vlastníctva: IP alebo LLC, ktorá je najvhodnejšia pre malé podniky. Vyberte si zjednodušený daňový systém (zjednodušený daňový systém), v ktorom musíte zaplatiť iba 6% dane a nemusíte sa hlásiť o svojich výdavkoch. Získajte bankový účet a pečať spoločnosti. Nie je potrebné kupovať pokladňu, stačí sa obmedziť na prísne formuláre výkazov.

2

Nájdite miesto, ktoré je vhodné na použitie snežných skútrov. Urobte si nájom s majiteľom. Potom uzavrite miesto prenájmu plotom. Takáto organizácia prenájmu je skôr príťažlivosťou, ale práve týmto prístupom sa zaistí bezpečnosť vybavenia a schopnosť ovládať vaše podnikanie.

3

Kupujte a registrujte snežné skútre. Orgánom Gostekhnadzor poskytnite technický pas pre snežný skúter, účet s osvedčením, vyhlásenie a osvedčenie o zhode. Zaplaťte štátny poplatok a inšpektorovi dajte potvrdenie. Výsledkom je, že dostanete registračné čísla, osvedčenie o kontrole vozidla a osvedčenie o registrácii.

4

Zamestnajte osobu, ktorá vydá snežné skútre a účtuje poplatok, vodičov snehových skútrov kategórie A, technický inštruktor a mechanik. Jazdiť môžete iba so snežným skútrom s povolením, takže organizujte školiace kurzy.

5

Inzerujte svoje podnikanie. Uverejňujte reklamy na novinách, rozhlase a online stránkach. Dohodnite sa s podnikmi vo vašom meste, možno rozdajú vaše vizitky výmenou za rovnakú službu. Tlačte letáky so zľavou na ďalšiu reláciu výpožičky.

6

Zabezpečte vývod pekárne a nápojov. Čím lepšie sú organizované rekreačné zariadenia, tým viac vás zákazníci navštívia. Pre ľudí, ktorí nemajú oprávnenie, dohodnite si prenájom s vodičom.

Užitočné rady

Pri vstupe nastavte počítadlo návštev, aby ste monitorovali integritu personálu a netolerovali straty.

Odporúčaná