Obchodné riadenie

Ako organizovať maloobchod

Ako organizovať maloobchod

Video: Sonary na ryby, zástupca najväčšieho výrobcu LOWRANCE na Slovensku 2024, Júl

Video: Sonary na ryby, zástupca najväčšieho výrobcu LOWRANCE na Slovensku 2024, Júl
Anonim

Začatie podnikania je radostná udalosť. Aby sme ho nezatienili byrokratickými problémami, zistíme, ako správne začať obchodovať. Od samého začiatku je potrebné dôkladne zorganizovať prípravné fázy otvorenia maloobchodnej predajne.

Image

Návod na použitie

1

Už chápete, čo chcete v rámci podnikania robiť. Je čas zaregistrovať spoločnosť. Najobľúbenejšou spomedzi malých podnikov je štátna registrácia vo forme samostatných podnikateľov (individuálnych podnikateľov), pre ktoré je zdanenie jednoduchšie a existuje dostatok ďalších úľav. Nemôžete si objednať okrúhlu pečiatku, ktorej prítomnosť nie je potrebná.

2

Na registráciu jednotlivého podnikateľa aj právnickej osoby je potrebné zvoliť druh činnosti. Úplný zoznam nájdete v All-Russian Klasifier Druhy ekonomických aktivít (OKVED). Pozorne si prečítajte popisy, pretože niektoré typy činností používajú daňový systém, ktorý je prísne stanovený zákonom. Ak chcete pracovať na všetkých vašich obľúbených zjednodušeniach, buďte veľmi opatrní pri výbere aktivít pre OKVED. Konzultácie sú k dispozícii na daňovom úrade.

3

V ďalšej fáze nakoniec rozhodnite o daňovom systéme. Nájdite si čas a prečítajte si potrebné kapitoly daňového poriadku. Vedenie vášho podnikania bude od toho závisieť.

4

Pri registrácii právnickej osoby si preštudujte federálne právo s rovnakým menom, vyplňte žiadosť a zaplatte štátny poplatok. Pre vlastnú registráciu spoločnosti zbierajte balík dokumentov podľa zoznamu, ktorý je možné získať od okresného daňového inšpektorátu.

5

Prešli ste byrokratickou časťou postupu maloobchodnej organizácie a praktická časť zostáva. Je potrebné si prenajať sklad. Podpíšte nájom, ale venujte čas jeho štúdiu. Chráni sa tak pred skrytými poplatkami. Vykonajte kozmetické alebo väčšie opravy. Čistý sklad priťahuje zákazníkov.

Keď sú steny obchodu pripravené, kúpte si vybavenie. Je lepšie to urobiť od špecializovaných dodávateľov. Rozložte tovar. Je čas sa otvoriť!

6

Nezabudnite si objednať dobré znamenie. Ak ho odmietnete, stratíte viac, ako zarobíte. Na prilákanie zákazníkov použite akúkoľvek marketingovú komunikáciu, ktorú máte k dispozícii.

Odporúčaná