obchodné

Ako organizovať nákup

Ako organizovať nákup

Video: VSETÍN: Radnice organizuje nákupy potravin seniorům 2024, Júl

Video: VSETÍN: Radnice organizuje nákupy potravin seniorům 2024, Júl
Anonim

Budúci vlastník nákupu musí vedieť, že stabilita jeho práce v budúcnosti závisí od príslušnej organizácie v počiatočnej fáze. Hlavná vec je, že nákup by mal fungovať výlučne na základe právnych dôvodov.

Image

Budete potrebovať

  • - kópia osvedčenia o štátnej registrácii;

  • - kópie zakladajúcich listín a stanov;

  • - registračnú kartu;

  • - kópie dokumentov pre priestory.

Návod na použitie

1

Ak máte v úmysle otvoriť záložňu alebo samostatného podnikateľa - ak len nakupujete, obráťte sa na daňový úrad a zaregistrujte sa ako právnická osoba. Na registráciu právnickej osoby bude potrebné poskytnúť protokol o založení spoločnosti, jej zakladateľskej zmluve a zakladateľskej zmluve a osobné doklady zakladateľov. Jednotliví podnikatelia poskytujú pas a DIČ. Zostavte KKM na rovnakom mieste v daňovej službe a predložte dokumenty MCI na registráciu tlače. Získajte štatistické kódy.

2

Nájdite a prenajmite si priestor na kúpu alebo záložňu, najlepšie v obchodnom alebo historickom centre mesta. V megakostoch však môže byť ziskový aj nákup v spacích priestoroch. Pozvite pracovníkov požiarnej a hygienickej služby, aby skontrolovali priestory.

3

Kúpte si všetko vybavenie potrebné pre plnohodnotnú prácu v závislosti od toho, čo od obyvateľov chcete kúpiť, alebo od zabezpečenia toho, čoho majetku chcete požičať. Ak chcete získať povolenie na prácu s drahými kovmi, potrebujete špeciálny trezor, pre záložňu - parkovanie atď. Nezabudnite vybaviť miesto prijímača kvalitným nábytkom a kancelárskym vybavením. Nainštalujte najnovšiu verziu softvéru potrebného na zostavenie a zaznamenanie dokumentácie. Nezabudnite kontaktovať poisťovaciu spoločnosť, aby ste uzavreli zmluvu. Uzavrite dohodu s bezpečnostnou spoločnosťou, spustite alarm.

4

Ak máte v úmysle otvoriť nákup výrobkov z drahých kovov, budete potrebovať množstvo povolení od spoločnosti Rosfinmonitoring (iba pre záložne) a skúšobne.

5

Zistite, ktorá pobočka Inšpektorátu štátneho dozoru patrí do vášho nákupu alebo záložne. Pripravte si tieto dokumenty: - overenú kópiu osvedčenia o štátnej registrácii, - overené kópie základných dokumentov a charty, - registračnú kartu (v 2 kópiách) vyplnenú na predpísanom formulári, - EGRIP / zjednotený štátny register právnických osôb a štatistické kódy, - DIČ, - overenú kópiu kópie dokladov pre priestory Získať osvedčenie o registrácii platné 5 rokov a potvrdené zamestnancami preukazu štátnej inšpekcie.

6

Ak máte v pláne otvoriť záložňu, obráťte sa na Rosfinmonitoring department. Vezmite prosím na vedomie: osoba, ktorá je zodpovedná za vnútorné monitorovanie podniku (vedúci alebo zamestnanec), ktorý predkladá dokumenty (žiadosť a vyplnený registračný preukaz overený notárom), musí mať ekonomické alebo právnické vzdelanie. Do 10 dní dostanete oznámenie o registrácii v Rosfinmonitoring.

Odporúčaná