obchodné

Ako organizovať právnickú osobu

Ako organizovať právnickú osobu

Video: Ako sa zaregistrovať na finančnú správu - právnická osoba 2024, Júl

Video: Ako sa zaregistrovať na finančnú správu - právnická osoba 2024, Júl
Anonim

Veľký počet ľudí otvára svoje organizácie na základe teoretických poznatkov, ale jednoducho preto, že radi riskujú a chcú svoj život urobiť zaujímavejším. Je potrebné mať minimálne vedomosti o tom, ako organizovať právnickú osobu.

Image

Návod na použitie

1

Premýšľajte o tom, čo chcete robiť. Ak napríklad chcete otvoriť obchod, analyzujte, čo v ňom budete predávať. Venujte pozornosť ponuke a dopytu vo vašom meste (alebo obci, obci). Takto môžete určiť, ktorý produkt bude skutočne požadovaný.

2

Vytvorte si obchodný plán pre svoj budúci podnik. V ňom opíšte, ako sa budete rozvíjať: naplánujte činnosti svojej spoločnosti tak, aby organizácia dosiahla zisk a mohla sa v budúcnosti rozširovať.

3

Vytvorte názov svojej právnickej osoby. Malo by byť krátke a zároveň uložené v pamäti. Okrem toho je najlepšie, aby názov spoločnosti odrážal jej činnosť.

4

Vyberte právnu formu pre váš podnik (LLC, IP, OJSC). Tieto formuláre upravuje občianske právo. Firma môže byť obchodná alebo nezisková.

5

Prenajmite si potrebné priestory, kde môžete rozvíjať svoju podnikateľskú činnosť.

6

Zaregistrujte spoločnosť a získajte povolenie na otvorenie vlastného podniku (licencia). Za týmto účelom kontaktujte štátny inšpektorát a napíšte žiadosť o licenciu.

7

Zhromaždiť balík dokumentov potrebných na registráciu právnickej osoby. Malo by obsahovať: - podnikateľský plán, - fotokópiu pasov zakladateľov (alebo zakladateľov) a budúceho vedúceho spoločnosti, - dokument obsahujúci informácie o veľkosti vytvoreného základného imania.

8

Za posúdenie žiadosti zaplatte požadovaný poplatok. Zároveň nezabudnite uložiť potvrdenie s potvrdením o platbe.

9

Všetky dokumenty spolu s potvrdením a žiadosťou predložte príslušnej vládnej agentúre.

Odporúčaná