obchodné

Ako zorganizovať právnu konzultáciu

Ako zorganizovať právnu konzultáciu

Video: Vražda Ernesta Valka: Lipšic je právny idiot alebo policajný agent?! 2024, Júl

Video: Vražda Ernesta Valka: Lipšic je právny idiot alebo policajný agent?! 2024, Júl
Anonim

Niektorí absolventi vysokých škôl snívajú o otvorení spoločnosti, ktorá poskytuje poradenstvo občanom. Toto podnikanie je nepochybne výhodné, pretože bolo schválených toľko zákonov, že človek bez právnického vzdelania sa môže zmiasť a urobiť nesprávny krok, takže sa musíte obrátiť na takéto konzultácie. Hlavnou vecou v tejto veci je správne naplánovanie činnosti.

Image

Návod na použitie

1

V prvom rade musíte získať právnické vzdelanie. Ak ho máte, pripravte si obchodný plán pre svoju spoločnosť. Tu musíte jasne naplánovať všetky svoje kroky vopred, zaistiť možné „nástrahy“ a zlyhania. V obchodnom pláne podrobne opíšte plánované náklady, výnosy, dobu návratnosti projektu.

2

Vyberte svoju právnu formu. Ak chcete radiť iba jednotlivcom, je vhodné zaregistrovať samostatného podnikateľa, pretože s týmto formulárom je daňový systém výrazne zjednodušený a sadzby príspevkov do rozpočtu sú znížené. Ak chcete nasmerovať svoje aktivity na právnické osoby, otvorte LLC, pretože veľa manažérov pracuje iba s organizáciami, ktoré platia DPH.

3

Zhromaždiť balík dokumentov na registráciu organizácie pri daňovej kontrole. Budete potrebovať pas, žiadosť o zriadenie formulára, potvrdenie o zaplatení štátnej dane, potvrdenie o príspevku na základné imanie, zápisnicu zo schôdze a ďalšie dokumenty.

4

Analyzujte trh právnych služieb vo vašej oblasti. Nájdete všetky výhody a nevýhody konkurentov a zohľadnite ich vo svojej práci. Uskutočnite prieskum medzi občanmi alebo kontaktujte marketingovú spoločnosť.

5

Nájdite kancelársky priestor. Nemusíte si ho kupovať, stačí si ho prenajať. Naplňte kanceláriu všetkými druhmi nábytku. Získajte kancelárske vybavenie (počítač, fax, fotokópia atď.), Príručky, kancelárske potreby a ďalšie potrebné veci.

6

Vyzdvihnite zamestnancov na prácu. Spočiatku môžete poskytovať právne poradenstvo sami, ale akonáhle sa klientska základňa rozšíri, prijímajte právnikov v rôznych oblastiach, napríklad podľa krajiny, rodinného zákonníka.

7

Nájdite účtovníka alebo kontaktujte organizáciu, ktorá poskytuje tieto služby. Spustite reklamu.

Odporúčaná