obchodné

Ako vydávať časopis

Ako vydávať časopis

Video: Proč přestal vydávat časopis Kačera Donalda v Česku? 2024, Júl

Video: Proč přestal vydávat časopis Kačera Donalda v Česku? 2024, Júl
Anonim

Vydanie časopisu je jedným z druhov podnikania, v ktorom je potrebné starostlivo zvážiť všetky riziká dlho pred začiatkom. Existuje niekoľko odporúčaní, ktoré musíte počúvať, aby váš časopis dosiahol zisk.

Image

Návod na použitie

1

Prvým krokom je identifikácia cieľového publika. Úspech vášho časopisu, ako aj výška zisku, ktorý môžete získať, závisí od toho, ako jasne ho definujete.

2

Analyzujte výtlačky, ktoré sú tiež zacielené na cieľové publikum. Starostlivo si preštudujte záujmy, ktoré sú pokryté, analyzujte aspekty, ktoré môžete pokryť. Môžete pracovať v troch oblastiach: poskytnúť informácie o tých bodoch, ktoré nie sú zverejnené v iných publikáciách, porovnať vaše informácie s dostupnými a vytvoriť novú oblasť záujmu pre vaše cieľové publikum.

3

Ruská prax ukazuje, že najziskovejšie tlačené médiá fungujú pod značkou západného časopisu. Subjektívnym faktorom je, že pre ruského spotrebiteľa sú výrobky vyrábané na Západe alebo pod západnou značkou podľa definície stále lepšej kvality. Cieľom je, aby sa západné časopisy vyrábali výlučne pre spotrebiteľa v dizajne aj v informačnom obsahu. Najlepšia voľba je buď si kúpiť licenciu, alebo si požičať časť dizajnu a metódy predkladania informácií s následným spracovaním, aby sa zabránilo obvineniu z plagiátorstva.

4

Pamätajte, že na začiatku, keď iba začínate, je veľmi dôležité, ako rýchlo sa stane slávnym. Hlavnými nástrojmi v tejto oblasti by mohla byť reklama na internete, v rozhlase a televízii a bezplatná distribúcia. Vykonajte výpočty časopisov na preplnených miestach vašej cieľovej skupiny. Napríklad, ak je váš časopis venovaný biznisu, bolo by rozumné zverejniť výpočty v obchodných centrách, agentúrach na podporu podnikania, v konzultačných poradenských spoločnostiach, ako aj v regionálnych podnikateľských inkubátoroch.

Odporúčaná