obchodné

Ako otvoriť závesové štúdio

Ako otvoriť závesové štúdio

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl

Video: How to CLEAN PS4 and FIX PS4 LOUD FAN! (EASY METHOD)(2019) 2024, Júl
Anonim

Plnohodnotné podnikanie v oblasti dekorácie interiérov môže byť ziskovým podnikom, vyžaduje si však značné finančné náklady a skúsenosti. V prvej fáze stačí otvoriť ateliér na šitie záclon. Dopyt po výrobkoch s jedinečným dizajnom neustále rastie, takže služby tohto ateliéru budú vždy žiadané.

Image

Budete potrebovať

  • - priemyselné priestory;

  • - šijacie zariadenia;

  • - nástroje na šitie záclon;

  • - suroviny, spotrebný materiál a príslušenstvo.

Návod na použitie

1

Vyberte si izbu pre budúce štúdio. V najideálnejšom prípade by malo zahŕňať výrobný workshop a showroom, v ktorom budú predstavené ukážky práce. Tu môžete prijímať objednávky na mieru. Dobrým doplnkom salónu bude internetová stránka, na ktorej môžete dať fotografie hotových výrobkov a jednotný objednávkový formulár.

2

Pri výbere miesta pre ateliér zvážte blízkosť hypermarketov, ktoré predávajú stavebné a dokončovacie materiály, ako aj obchody s tkaninami. Ak si spočiatku plánujete zadávať objednávky na diaľku a ísť domov k potenciálnym zákazníkom, môžete si prenajať izbu takmer v ktorejkoľvek časti mesta.

3

Postarajte sa o nábytok do štúdia a doplňte vybavenie potrebné na šitie záclon. Budete potrebovať počítač so sadou aplikovaných návrhových programov, niekoľko šijacích strojov, overlock. Počet kusov vybavenia je určený odhadovaným objemom výroby a počtom remeselníkov, ktorých najímate za prácou. Kúpte si ďalšie nástroje: ihly, pásky, nožnice, pravítka a podobne.

4

Rozhodnite o dodávateľoch textílií a doplnkov. Najlepšie je kúpiť materiály, nite, háčiky, slučky a očká od veľkoobchodníkov. Ak sa dohodnete s dodávateľmi na minimálnej platbe, môžete znížiť materiálové náklady. Aj keď objemy obstarávania nespĺňajú minimálne požiadavky na veľkoobchodné dodávky, maloobchodné nákupy vo veľkoobchodných skladoch budú ziskové.

5

Vytvorte katalóg produktov, ktorý ponúkate spotrebiteľom. S najväčšou pravdepodobnosťou tu budete potrebovať pomoc dizajnéra, ktorý sa zapojí do vývoja záclonových modelov. Čím sú vaše výrobky jedinečné a originálne, tým viac dopytu po službách ateliéru. Pamätajte, že väčšina kupujúcich hľadá originalitu, ktorá vytvorí jedinečný interiér vo vašej domácnosti.

6

Zamyslite sa nad tým, aké bude poradie práce so zákazníkmi. Zvyčajne v čase zadania objednávky štúdio požaduje úhradu za materiál a platba za samotnú prácu je už po konečnom dokončení diela a prevzatí zákazníkom. Flexibilný systém zliav pre stálych zákazníkov a sezónne akcie s nižšími cenami za výrobu určitých typov záclon zvýši objem predaja.

Odporúčaná