obchodné

Ako otvoriť outsourcingovú spoločnosť

Ako otvoriť outsourcingovú spoločnosť

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete otvoriť svoju vlastnú outsourcingovú spoločnosť, musíte najskôr preštudovať klasifikáciu týchto podnikov na ruskom trhu. Okrem toho budete musieť vykonať určitú postupnosť akcií.

Image

Budete potrebovať

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady;

  • - oznámenie o nadobudnutí štatútu právnickej osoby.

Návod na použitie

1

Vyberte segmenty trhu a odvetvia. Ak spoločnosť (alebo jej zakladatelia) plánujú mať odborné znalosti v tomto odvetví, dokonale ovládnite trh. Novovytvorená spoločnosť na všeobecné použitie by nemala byť zbytočne vstupovať na konkrétny trh a odmietať zákazníkov iba z dôvodu neprimeraného pridruženia sa k odvetviu. Vaše služby musia byť požadované.

2

Rozhodnite o kľúčových regiónoch a kompetenciách. Pokiaľ ide o malé podnikanie v oblasti IT, kľúčovým regiónom je jeden a mal by byť určený miestom bydliska organizátorov podniku. Samozrejme sa môžete rozhodnúť otvoriť v Petropavlovsk-Kamčatskij, keď ste sa presťahovali z Kaliningradu, ale v neprítomnosti veľkej spoločnosti z toho nebude nič dobré.

3

Vybudujte obchodovateľné a zrozumiteľné portfólio služieb s transparentnou metodikou stanovovania cien. Pri stanovovaní cien pre zákazníka by sme nemali zabúdať na to, že malé a veľké podniky môžu pôsobiť v rovnakých regiónoch, aj keď v rôznych segmentoch trhu.

4

Posúdte trh striedmo a svoje vlastné príležitosti. Spoľahnite sa na prestávky skôr ako po troch rokoch. Na začiatku podnikania by mal zakladateľ spoločnosti v ideálnom prípade vedieť všetko o svojich prvých zákazníkoch a potrebné nástroje na ich obsluhu. A ak nemáte obchodný vzťah, ktorý by vám umožnil zostaviť potrebný kapitál, môže byť príliš skoro na otvorenie vlastnej spoločnosti.

5

Pokúste sa vziať prostriedky tak, že obslúžite viacerých zákazníkov naraz. Jednoznačné zlo je závislosť od jedného klienta. Kvôli najmenšiemu oneskoreniu v platbách alebo v prípade prerušenia vzťahu bude vaše podnikanie na pokraji bankrotu. Žiadny zákazník by v ideálnom prípade nemal prevádzať viac ako 20% svojich výnosov.

Užitočné rady

Investujte do vývoja vlastnej technológie. Inovujte svojich IT pracovníkov najmenej raz za šesť mesiacov.

  • Pripomenutie začínajúcej spoločnosti poskytujúcej outsourcing IT.
  • ako vytvoriť outsourcingovú spoločnosť

Odporúčaná