obchodné

Ako otvoriť podnik v Amerike

Ako otvoriť podnik v Amerike

Video: USA vs USSR Fight! The Cold War: Crash Course World History #39 2024, Júl

Video: USA vs USSR Fight! The Cold War: Crash Course World History #39 2024, Júl
Anonim

Dobrým spôsobom, ako zarobiť peniaze v zahraničí pre expat, môže byť otvorenie vlastného podniku. Získate tak príležitosť riadiť svoj čas a energiu sami a v budúcnosti a výrazne zvýšiť svoj príjem.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si formu začatia podnikania, ktorá vám najviac vyhovuje. Môžete si kúpiť hotovú spoločnosť. Výhodou takéhoto riešenia môže byť pomerne rýchla návratnosť vašich investícií - existujúci podnik môže začať zarábať peniaze rýchlejšie, ako len otvorenie jedného. Tento plán má však aj svoje nevýhody - príčinou predaja takéhoto prípadu môžu byť vnútorné problémy známe iba súčasnému vlastníkovi.

2

Riešením môže byť aj kúpa franšízy - už pripravená obchodná schéma, ale s potrebou rozvíjať ju od nuly. Ako plus získate známy názov spoločnosti, ako aj hotové technológie a obchodné schémy. Ale na oplátku bude spoločnosť, ktorá vám udelila právo pracovať pod vaším menom, prísne kontrolovaná. Alternatívou k týmto možnostiam by mohlo byť otvorenie úplne nového podniku.

3

Nájdite prostriedky pre počiatočný kapitál. Môžete sa obrátiť na jednu z bánk, ale v Spojených štátoch budete potrebovať dobrú úverovú históriu. Alternatívou môže byť aj hľadanie investora alebo partnera. To však následne obmedzí vašu nezávislosť pri rozvoji vášho podnikania.

4

Obráťte sa na miestnu správu. Tam budete môcť vydávať registračné dokumenty a licenciu na vykonávanie konkrétneho podnikania. Upozorňujeme, že tieto dokumenty sú platné iba v jednom štáte. Pri rozširovaní firmy alebo presťahovaní do iného štátu sa budete musieť znova zaregistrovať. Pri registrácii vyberte organizačnú formu svojej spoločnosti. Ak sa chystáte pracovať ako samostatný podnikateľ, vyberte tento typ podnikania ako súkromná spoločnosť. Na vykonávanie plnohodnotného podnikania s prijímaním zamestnancov a otváraním podnikových účtov je pre vás vhodnejšia organizačná forma, ako je spoločnosť.

5

Potom príďte na daňový úrad a získajte daňové číslo - DIČ, pomocou ktorého následne zaplatíte dane.

Odporúčaná