obchodné

Ako otvoriť štúdio dizajnu interiéru

Ako otvoriť štúdio dizajnu interiéru

Video: Nápadná maľba dekorácie obývacej izby (ľahká pre začiatočníkov) 2024, Júl

Video: Nápadná maľba dekorácie obývacej izby (ľahká pre začiatočníkov) 2024, Júl
Anonim

Ročne sa buduje veľa nových bytových zariadení. Rast trhu viedol k zvýšeniu dopytu po dekoráciách. Pri zdobení domov a bytov sa teraz stále viac ľudí uchýli k službám dizajnérov. V tejto oblasti môžete začať podnikať otvorením ateliéru interiérového dizajnu.

Image

Úspech akéhokoľvek štúdia je založený na kvalitnej práci a úspešnom marketingu. Je veľmi dôležité ponúknuť zákazníkom priaznivú ponuku a kvalifikovane prezentovať služby projektanta. Navrhnite koncept dizajnového štúdia. Špecializujete sa výlučne na dizajn interiéru. Ďalšou možnosťou je návrh a koordinácia zmien v usporiadaní v rôznych prípadoch.

Ak sa špecializujete výhradne na navrhovanie interiérov, štúdio by malo mať špecialistov, ktorých meno je na trhu všeobecne známe. Takíto návrhári majú vynikajúce portfólio a bohaté skúsenosti. Samotný názov týchto odborníkov bude pracovať pre vašu spoločnosť a pritiahne tok zákazníkov. Nie všetci majitelia firiem si však môžu dovoliť najať špecialistov tejto úrovne.

Väčšina štúdií ponúka nielen vývoj dizajnu, ale aj koordináciu projektov v príslušných orgánoch, architektonický a plánovací dizajn. Nezabudnite rozlišovať medzi prácou dizajnérov a administratívnych pracovníkov. Návrhári by sa mali zamerať na kreativitu. Spravovať spoločnosť a predávať služby budú špecialisti iného profilu. Najlepšie je najať profesionálneho manažéra na riadenie výrobného procesu. Ak nemáte skúsenosti v tejto oblasti, je lepšie najprv pracovať ako zamestnanec v dizajnovom štúdiu a až potom otvoriť svoje vlastné podnikanie. Získate tak potrebné skúsenosti, vytvoríte zákaznícku základňu a vytvoríte užitočné kontakty.

V počiatočnej fáze by ste nemali najímať veľký počet zamestnancov. Znížte náklady na minimum. Stačí pozvať na prácu niekoľko dizajnérov, skúseného obchodného manažéra. Zadávanie účtovníctva. Nezabudnite otvoriť web na internete. Zverte to odborníkom. Na svoje stránky umiestnite portfólio práce. Venujte pozornosť dizajnu kancelárie. Toto je vaša vizitka. V kancelárii dizajnérskeho štúdia by malo byť všetko zdobené vkusom. Prenajmite si izbu v centre mesta.

Kúpte si skener, farebnú laserovú tlačiareň, výkonné počítače pre dizajnérov a multifunkčné kopírovacie stroje. Nainštalujte licenčný softvér. Získajte funkčný a štýlový nábytok. Objednajte si 3D modely dokončených projektov. Na zákazníkov vždy robia trvalý dojem. Nezabudnite na reklamné podnikanie.

Ako otvoriť štúdio dizajnu interiéru

Odporúčaná