Druhy činností

Ako otvoriť spoločnosť pre pozastavené stropy

Ako otvoriť spoločnosť pre pozastavené stropy

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl
Anonim

Dizajn interiéru je obrovskou oblasťou činnosti. Ak si chcete zvoliť strečové stropy z celej širokej škály stavebných a dokončovacích služieb, musíte najskôr vedieť, ako zorganizovať spoločnosť pre takúto činnosť.

Image

Návod na použitie

1

Začnite s obchodným plánom, ktorý vám pomôže približne vedieť, aké vyhliadky môžete očakávať pri podobnom type činnosti vo vašej oblasti. Podnikateľský plán by mal odrážať náklady na otvorenie spoločnosti na inštaláciu podhľadov, náklady na prvé nástroje a materiály.

2

Mať v rukách podnikateľský plán, určitú sumu peňazí na počiatočnú fázu práce a registráciu podniku, osobné doklady, zaregistrovať svoju budúcu spoločnosť na daňovom úrade. IP so zjednodušenou formou zdanenia, ktoré vám umožňuje mať najmenej troch asistentov, je pre vás vhodné. Ak plánujete najať viac zamestnancov, založte spoločnosť so všeobecným zdanením.

3

Zaregistrujte svoju spoločnosť po návšteve daňových úradov v dôchodkovom fonde, sociálnom fonde a to sa musí urobiť osobitne pre každého z vašich zamestnancov. Budete tiež potrebovať malú kanceláriu. V kancelárii môžete ukladať náradie, dokumentáciu, príslušenstvo pre stropy. Tu by mal byť počas pracovnej doby v telefóne operátor, ktorý bude prijímať zákazníkov, ktorý počíta náklady na služby poskytované objednávkami.

4

Na vykonanie prvej práce budete potrebovať tím najmenej dvoch profesionálnych ľudí so skúsenosťami a kvalifikáciou v napínacích stropoch. Jedným z odborníkov, ktorých najmete, by mal byť aj vodič. Pre auto, ktoré bude prepravovať tím pracovníkov, sú stanovené špeciálne požiadavky. Malo by obsahovať všetky objemné nástroje, ktoré sa pri práci používajú. Postupom času si budete môcť najať ďalšie tímy zamestnancov, jednotlivého vodiča alebo manažéra, ktorý bude cestovať na miesto, robiť merania a dohodnúť sa na cene. Tým sa zvýši nielen objem práce, ale aj zisk pre vašu spoločnosť.

5

Uzavrieť dohodu so spoločnosťou, ktorá vyrába napínané stropy za výhodných podmienok. Schéma spolupráce s týmito organizáciami je nasledovná. Materiál strečových stropov určujete telefónom, ich farbu, rozmery rozmerov plátna. Potom prídete v dohodnutom čase výroby a vyzdvihnete hotové plátno na napínanie stropov. Je veľmi dôležité, aby bol výrobca pozastavených stropov spoľahlivý a výkonný, pretože vykonávanie vašich objednávok závisí od jeho práce, a teda od prístupu budúcich zákazníkov k vám.

6

Ziskovosť podniku v strešných podhľadoch je až 30%. To znamená, že je to ziskový podnik. Ale veľa bude závisieť od úrovne kvalifikácie vašich zamestnancov, flexibilných cien za inštaláciu stropu, kvalitnej práce a vašej efektívnosti. Úspech v týchto bodoch vás privedie k novým zákazníkom a spoločnosť rýchlo vráti náklady, ktoré ste do nich investovali.

Odporúčaná