obchodné

Ako otvoriť obchod s materským oblečením

Ako otvoriť obchod s materským oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Neformálne mikiny v šatníku tehotných žien sú postupne nahradené elegantnými oblekmi a šatami. Výklenok v oblasti predaja tovaru pre nastávajúce matky sa postupne zapĺňa, ale stále máte príležitosť otvoriť tento výnosný obchod. Zaregistrujte svoju spoločnosť oficiálne a začnite pracovať.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte sklad. Pri výbere sa zamerajte na cenovú kategóriu vášho produktu. Pre predaj ekonomiky a odevov strednej triedy je lepšie umiestniť obchod v blízkosti kliniky a blízko verejnej dopravy. Ak sa spoliehame na klientov s vyšším príjmom, skúste nájsť miesto v centre, aby ste sa ľahko dostali odkiaľkoľvek v meste.

2

Nájdite dodávateľov produktov. Najjednoduchší spôsob, ako to dosiahnuť, je cez internet. Existuje veľa stránok, ktoré zhromažďujú a klasifikujú takéto informácie. Porovnajte cenové kategórie na rôznych pozíciách, prečítajte si dodacie a platobné podmienky. Spýtajte sa svojich známych, možno že poznajú spoločnosti zaoberajúce sa veľkoobchodom s materským tovarom.

3

Kúpte si obchodné vybavenie a navrhnite obchod. Kúpte si figuríny a predvádzajte svoje dlhé šaty a zrkadlá. Nainštalujte pohodlné a priestranné izby. Nezabudnite, že tehotné ženy sú unavené rýchlo, takže si musíte zariadiť miesto na odpočinok. Pamätajte, že muži často chodia nakupovať s nastávajúcimi matkami, preto si musíte zariadiť miesto na čakanie.

4

Kúpte si výrobok. Atraktívnosť materského obchodu je, že si môžu kúpiť veľa vecí na jednom mieste. Postarajte sa o pohodlie svojich zákazníkov. Okrem odevov je potrebné zakúpiť si osobné hygienické potreby, kozmetiku pre tehotné ženy, obväzy. Prihláste sa na odber periodík pre tehotné ženy a na hraných knihách.

5

Ak to miestnosť umožňuje, zorganizujte určitý klub pre tehotné matky. To priláka nových pravidelných zákazníkov do obchodu. Dobrou pomocou pri propagácii vášho podnikania bude vytvorenie internetového obchodu. Obyvatelia iných miest tak budú môcť využívať vaše služby.

Odporúčaná