obchodné

Ako usporiadať umývanie auta

Ako usporiadať umývanie auta

Video: Je lepšie umývať auto ručne, alebo na kefách? - TOPSPEED.sk 2024, Júl

Video: Je lepšie umývať auto ručne, alebo na kefách? - TOPSPEED.sk 2024, Júl
Anonim

Umývanie auta v umývanie auta a suché čistenie kabíny v posledných rokoch sa stalo pre väčšinu majiteľov automobilov obvyklým postupom. Okrem toho sú mnohí ochotní zaplatiť ďalšie peniaze za kvalitné služby. Organizácia autoumyvárne nie je najdrahšou záležitosťou, ktorá so správnym prístupom môže priniesť neustále vysoké príjmy.

Image

Návod na použitie

1

Najprv si musíte vybrať miesto na umývanie auta. Z obytných budov by sa mal odstrániť najmenej 100 m. Odporúča sa umiestniť blízko hlavných diaľnic. Mala by sa v nej zohľadniť hospodárska súťaž o atraktívne miesta zo strany obchodných spoločností. Ďalej musíte vypracovať projekt na vybudovanie umývačky áut, ktorý bude brať do úvahy komunikáciu (elektrina, voda, kanalizácia) a získať množstvo povolení: od územnej správy okresu na použitie v mieste, od hasičov, SES, dopravnej polície, okresu KUGI a environmentalistov. Tento proces trvá v priemere 5 - 6 mesiacov. Alternatívou je kúpiť hotovú umývačku auta s úplným balíkom dokumentov alebo si ju prenajať.

2

Zo zariadenia budete potrebovať zariadenie na čistenie a recykláciu vody, vysokotlakové prístroje bez ohrevu as ohrevom vody, vysávač, umývací vysávač. Na organizáciu čistenia odpadových vôd môžete uzavrieť zmluvu s kanálom na prívod vody. Zariadenie sa odporúča kúpiť od oficiálnych výrobcov, ktorí majú osvedčenia o produkte a ich vlastné servisné stredisko. Očakávajte 3-ročnú životnosť.

3

Umývanie auta na 2 príspevky vyžaduje 8 umývačiek automobilov a 2 administrátorov (vyzdvihnutie a odchod). Podanie jedného stroja trvá asi 20 minút. Personál sa najíma spravidla bez osobitného školenia. V tomto procese sa získavajú skúsenosti. Existujú však spoločnosti, ktoré organizujú školiace kurzy pre zamestnancov zamerané na umývanie automobilov.

4

Zvážte poskytovanie služieb, ako sú chemické čistenie, leštenie, internet zadarmo, kaviareň a autoopravovňa. Vyžadujú si ďalšie náklady, ale zároveň prinesú svoje výhody vo forme konkurenčnej výhody a zisku.

Odporúčaná