obchodné

Ako otvoriť pyrotechnický obchod

Ako otvoriť pyrotechnický obchod
Anonim

Pyrotechnika je neoddeliteľnou súčasťou mnohých sviatkov. Na Nový rok sú, samozrejme, v prvom rade potrebné ohňostroje a žabky. Dnešná pyrotechnika sa však aktívne používa na svadbách a na rôznych výstavách. Ak teda chcete otvoriť obchod so špecializáciou na predaj pyrotechniky, máte veľkú šancu na úspech. Hlavná vec je pripraviť všetko správne.

Image

Návod na použitie

1

Najprv musíte nájsť tú pravú izbu. Nie je potrebné, aby išlo o veľký, plnohodnotný obchod; Malý nákupný pavilón môžete využiť na svoje účely. V každom prípade, čo sa tiež nehodí. Keďže sa chystáte predávať nebezpečný tovar s ohňom, od vašich kontrolných orgánov bude do vašich priestorov predložených niekoľko požiadaviek.

2

Vaším predajným miestom by mala byť miestnosť, v ktorej za žiadnych okolností nebude klesať dážď a priame slnečné žiarenie. Táto položka je špecifikovaná v požiarnych bezpečnostných požiadavkách maloobchodných priestorov. Vo všeobecnosti je vašou hlavnou úlohou zabrániť spontánnej prevádzke pyrotechniky. Ak plánujete otvoriť obchod v budove s 2 a viac poschodiami, vaša predajňa by mala byť umiestnená na horných poschodiach. Okrem toho skontrolujte, či vo vašom okolí nie sú únikové východy.

3

Pokiaľ ide o požiadavky na ukladanie vašich výrobkov, tieto sú tieto. 25 metrov štvorcových vášho obchodu alebo skladu nemôže obsahovať viac ako 100 kg pyrotechniky. Dočasné uskladnenie zamietnutého produktu sa musí vykonať oddelene od iného tovaru. Udržiavanie pyrotechniky a akýchkoľvek iných položiek spolu je prísne zakázané.

4

Ďalej vybavte svoj obchod špeciálnymi nástrojmi a vykonajte potrebnú prácu, ktorú skontrolujete pri ďalšom útoku na niektoré služby. Jedná sa o požiarny poplach, núdzové osvetlenie, hasiace prostriedky, odstránenie potenciálne horľavých materiálov (plastov atď.) Z výzdoby miestnosti. Nezabudnite vyplniť „Kupujúci kútik“, kde návštevníci vášho obchodu nájdu všetky potrebné informácie o vás a vašom produkte.

5

Nezabudnite na také podrobnosti, ako sú pokladňa, terminál alebo bankomat a video zariadenie na prezentáciu toho, čo vaše ohňostroje dokážu. Vyberte si filmy, ktoré ukazujú, že kvalita bola najlepšia.

6

Po starostlivej príprave všetkého si nájdite dodávateľov pre seba a uzavrite s nimi príslušné dohody. Aby ste nemali žiadne problémy s regulačnými orgánmi (a vzhľadom na špecifiká zvoleného smerovania budú mať na vás osobitnú pozornosť), ako svojich partnerov vyberte iba dôveryhodných ľudí.

7

Teraz stačí získať certifikát pre svoje výrobky a môžete začať predávať.

Súvisiaci článok

Pyrotechnika: pravidlá výberu

Požiadavky na protipožiarnu bezpečnosť pri distribúcii a používaní pyrotechnických výrobkov

Odporúčaná