obchodné

Ako otvoriť spoločnosť účtovných služieb

Ako otvoriť spoločnosť účtovných služieb

Video: Firmáreň ti poradí: Môžem v SRO používať svoj osobný bankový účet? 2024, Júl

Video: Firmáreň ti poradí: Môžem v SRO používať svoj osobný bankový účet? 2024, Júl
Anonim

Účtovníctvo je v súčasnosti jedným z najpopulárnejších na trhu. To je vždy veľmi žiaduce, napriek tomu, že existuje pomerne silná konkurencia. Preto je potrebné zvážiť postupný algoritmus na organizovanie takéhoto podniku.

Image

Budete potrebovať

  • - živnostenské oprávnenie;

  • - testovanie;

  • - počiatočný kapitál;

  • - počítač s prístupom na internet;

  • - stav;

  • - kancelária.

Návod na použitie

1

Získajte licenciu na začatie podnikania v oblasti účtovných služieb. Požiadajte všetky úrady v meste, kde žijete, aby ste zistili, aké požiadavky musia byť splnené pri organizovaní tejto činnosti. Vo všeobecnosti musíte byť na úrovni účtovníka, ktorý môže podnikať. V prípade potreby vykonajte špeciálne testovanie. Zhromaždite všetky potrebné dokumenty a notársky overte dokumenty, ktoré potrebujete, notárom.

2

Rozhodnite sa najprv so špecializáciou. Vaša nová účtovná firma bude z väčšej časti pracovať s obchodnými zástupcami. Aj keď jednotlivci môžu tiež využiť vaše aktivity. Analyzujte potenciálne oblasti svojho podnikania. Neskôr si môžete najať profesionálny personál, ktorý vám pomôže rozšíriť váš dosah.

3

Vypočítajte odhadovaný príjem, výdavky a dane. Je vo vašom najlepšom záujme predpovedať potenciálny zisk. Keďže v tejto oblasti prichádza dosť rýchlo, čoskoro budete mať možnosť získať späť počiatočné náklady a dokonca si môžete najať pár zamestnancov na rozšírenie.

4

Inzerujte svoju účtovnú firmu. Na tento účel použite rôzne zdroje: internet, reklamy alebo články v miestnych novinách, billboardy. Povedzte svojim priateľom, kolegom, príbuzným, spolupracovníkom a priateľom o vašom novom podnikaní. Vytvárajte kontakty a distribuujte ich na verejných miestach.

5

Na chvíľu pracujte z domu. To vám pomôže spočiatku ušetriť peniaze. Hneď ako podnik začne prinášať dobrý príjem, môžete uvažovať o otvorení samostatného kancelárskeho priestoru.

6

Najmite profesionálnych pomocníkov. Potrebujete ľudí, ktorí sa špecializujú na mnoho oblastí účtovníctva. Kľúčom k úspechu v tomto druhu podnikania je osloviť čo najväčší sektor zákazníkov. Majte na pamäti, že každý z nich má svoje osobitné problémy. Dajte ľuďom riešenie a vaše podnikanie bude vždy prosperovať.

ako otvoriť účtovnú firmu

Odporúčaná