obchodné

Ako otvoriť spoločnosť zaoberajúcu sa inštaláciou okna

Ako otvoriť spoločnosť zaoberajúcu sa inštaláciou okna

Video: How to Enable Flash Player Activex? (2021) 2024, Júl

Video: How to Enable Flash Player Activex? (2021) 2024, Júl
Anonim

Okná vyrobené pomocou moderných technológií sú dnes veľmi populárne. Vyžadujú osobitnú starostlivosť, sú teplé, navonok príťažlivé a stali sa hitom stavby. Ako otvoriť spoločnosť zaoberajúcu sa inštaláciou okien?

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, či budete samostatne zárobkovo činná osoba, alebo požiadajte o pomoc vládne agentúry. Druhá možnosť je v mnohých ohľadoch výhodnejšia, pretože následne môžete získať ziskové vládne príkazy. A postup pri právnej registrácii spoločnosti sa výrazne zjednoduší.

2

Vytvorte podnikateľský plán. Pri jeho zostavovaní najúplnejšie zverejnite tieto body: - súčet nákladov na otvorenie podniku;

- objem výroby za prvý rok práce;

- zamestnanci zamestnancov zabezpečujúcich proces vykonávania práce Na základe získaných údajov vypočítajte ziskovosť otvoreného podniku.

3

Vyberte si systém, podľa ktorého budete platiť dane z troch možných možností: jedna daň z pripísaného príjmu, zjednodušený daňový systém a všeobecne uznávaný daňový systém.

4

Pripravte podklady a zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ na daňovom úrade. Vezmite kópiu registračného osvedčenia a získajte štatistické kódy z FSF. Zaregistrujte pečať podniku v MCI. Založte si bankový účet a upovedomte daňový úrad, aby ste sa vyhli pokute.

5

Nájdite si priestor pre kanceláriu spoločnosti. Zvážte umiestnenie miestnosti. Je žiaduce, aby sa nachádzalo v oblasti s rozvinutou infraštruktúrou. Prenájom kancelárie. Nakúpte všetko potrebné kancelárske vybavenie a nábytok.

6

Prenájom vhodných výrobných zariadení. Po ceste si naložte kamión, ktorý bude dodávať okná zákazníkom.

7

Nákup a inštalácia výrobného zariadenia. Po inštalácii by malo byť všetko pripravené na spustenie, preto je lepšie starať sa o výber personálu a prípadne o jeho zaškolenie vopred.

8

Zverejniť v mediálnych reklamách pre spoločnosť zaoberajúcu sa inštaláciou nového okna.

Odporúčaná