obchodné

Ako otvoriť ziskovú herňu?

Ako otvoriť ziskovú herňu?

Video: Make $13871.25 With NO REAL WORK NEEDED - Make Money Online On Autopilot 2024, Júl

Video: Make $13871.25 With NO REAL WORK NEEDED - Make Money Online On Autopilot 2024, Júl
Anonim

Dnešní rodičia majú príležitosť a túžbu baviť sa, rozvíjať svoje deti. Herne sú výhodne umiestnené v nákupných centrách, potom sa stávajú pomocným prvkom, pretože rodičia tam nechávajú svoje deti počas nakupovania. Zároveň môžete ponúknuť usporiadanie sviatkov, narodenín v herni, pozývanie animátorov na tento účel, rozšírenie rozsahu služieb a zvýšenie ziskovosti.

Image

Musíte zodpovedne pristupovať k výberu priestorov, alebo skôr k obchodnému centru alebo obchodnému centru, kde bude umiestnená vaša herňa. Štúdie ukazujú, že nákupné centrá v dochádzkové vzdialenosti sú na tieto účely nevhodné, s výnimkou nákupných centier v odľahlých oblastiach, kde ľudia trávia víkendy veľa času. Najvýhodnejšie je umiestniť herňu vo veľkom nákupnom centre v centre mesta. Nájomné bude, samozrejme, oveľa drahšie ako v malom centre, ale dochádzka, a teda aj príjem, bude vyššia.

Je dôležité zvoliť správne vybavenie pre vašu izbu. Je potrebné rozhodnúť, pre aký vek, pre koľko detí bude inštitúcia určená. Detský labyrint zachytáva veľké množstvo vekových kategórií. V suchom bazéne, na kopci, bude to pre deti zaujímavé. Tunely, mosty, prekážkové kurzy budú lákať staršie deti. V labyrintoch sú nainštalované nielen fyzicky vyvíjajúce sa prvky, ale aj moduly, ktoré učia čísla a písmená.

Okrem labyrintu budete potrebovať veľmi malé vybavenie, pevný stôl so stoličkami alebo stojan, ktorý zaberie menej miesta a nebude vyžadovať papier. Potrebujete kývajúce, mäkké moduly, dom pre pokojné hry. Založte tiež obchod, kde si deti môžu zložiť topánky.

Aby ste neurobili chybu s oblasťou a stanovili správnu cenu, budete musieť urobiť malý prieskum. Prieskumy sa môžu uskutočňovať v nákupnom centre niekoľko pracovných dní cez víkendy a cez víkendy. Je lepšie ponúknuť návštevníkom centra vyplnenie dotazníkov, aby pochopili, koľko rodičov je ochotných nechať svoje deti v herni, aké sú deti, koľko peňazí sú rodičia ochotní zaplatiť.

Na základe týchto údajov môžete určiť oblasť. Napríklad pre izbu s kapacitou 10 - 15 detí budete potrebovať izbu s rozlohou 20 - 30 metrov štvorcových. m. V bludisku sa kapacita počíta takto: 1 dieťa - 1 m2. Herňa ako celok by mala byť 1, 5 - 2 m2. m pre každé dieťa. Ak plánujete stráviť dovolenku a narodeniny, miestnosť by mala byť väčšia, aby ste mohli viesť vonkajšie hry a súťaže.

Vaša miestnosť by mala mať nejakú chuť, ktorá ju priťahuje, najmä ak existuje konkurencia. Môže to byť špeciálny dizajn, zaujímavé vybavenie, môžu existovať 1 - 2 špeciálne prvky, ale mali by byť okamžite viditeľné alebo nejakým spôsobom inzerované pri vstupe.

Osobitná pozornosť by sa mala venovať výberu personálu, pretože práve týmto ľuďom budú rodičia musieť zveriť to najcennejšie - ich dieťa. Potrebujeme 2 administrátorov, ktorí budú pracovať v smenách, 2 dni do práce, 2 v pokoji.

Odporúčaná