obchodné

Ako otvoriť internetový obchod s posteľou

Ako otvoriť internetový obchod s posteľou

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Posteľná bielizeň je skvelý darček. Áno, a pre osobné použitie sa nakupuje pomerne často. Okrem toho je možné vizuálne vyhodnotiť vzhľad a farbu súprav. To všetko robí z bytového textilu vynikajúci produkt pre internetový obchod. Virtuálny predaj vám umožní ušetriť na nájomnom a platoch predajcov a výrazne rozšíriť sortiment tovaru.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte ponuky budúcich konkurentov. Prehliadajte všetky okná virtuálnych obchodov. Pokúste sa zadať objednávku a oceniť použiteľnosť stránky. Môžete sa vyhnúť chybám druhých a využiť zaujímavé nápady. Výsledky analýzy si zapíšte do poznámkového bloku - budú pre vás užitočné.

2

Vytvorte sortiment. Čím rozmanitejší je výber, tým viac zákazníkov môžete prilákať. Rozšírte cenové rozpätie produktu - ponúkame lacné bavlnené súpravy a vynikajúcu bielizeň z hodvábneho saténu. Nezabudnite predložiť darčekový sortiment - výrazne to zvýši predaj. Katalóg môže obsahovať prikrývky, vankúše, matrace, ortopedické výrobky, župany, uteráky a iné textílie.

3

Vyhľadajte dodávateľov. Táto položka môže upraviť sortiment, ktorý ste naplánovali. Dohodnite sa s niekoľkými partnermi, aby ste mohli tovar rýchlo vymeniť. Upozorňujeme, že nie všetci výrobcovia a veľkoobchodníci sú nakonfigurovaní tak, aby kontaktovali internetové obchody. Možno budete musieť vykúpiť obľúbené pozície vopred, inak nemôžete zaručiť stabilitu sortimentu.

4

Vytvorte pre svoj obchod chytľavý názov. Ak plánujete predať úzky sortiment, napríklad lacnú bielizeň miestnych výrobcov, detský textil alebo drahé darčekové sady, odzrkadlite to v jeho mene. Stránky zacielené na široký sortiment produktov budú vyžadovať neutrálnejšie meno. Pokúste sa to spojiť s posteľou, a nie s spodným prádlom.

5

Začnite vytvárať webovú stránku. Môžete použiť hotovú šablónu alebo objednať originálny dizajn vo webovom štúdiu. Nezúčastňujte sa na flash animácii - spomalí načítanie stránky. Čím jednoduchší a zrozumiteľnejší bude váš obchod, tým pohodlnejšie bude pre zákazníkov. Vyskúšajte model štartéra - ukážte ho priateľom a známym. Vykonajte opravy na základe kritiky.

6

Stanovte primerané ceny. Zvážte postup dodania a možnosť vrátenia tovaru. Ponúkajte najširší možný rozsah platieb. Klientovi musí byť poskytnutá možnosť platiť prostredníctvom bánk, platobných terminálov, použitím plastových kariet, elektronických peňaženkových systémov, dobierkou alebo dobierkou.

7

Mysli na reklamu. Zdieľajte odkazy s partnermi, uverejňujte transparenty na obľúbených stránkach a fórach. Vytlačte dávku letákov a rozptýlite ich do poštových schránok. Zvážte systém sezónnych zliav, predaja a iných udalostí, ktoré priťahujú zákazníkov. Podporujte stálych zákazníkov malými darčekmi - napríklad pripevnite malú súpravu uterákov alebo obrúskov k drahému prádlu.

Odporúčaná