obchodné

Ako otvoriť IP v Petrohrade

Ako otvoriť IP v Petrohrade
Anonim

Rozhodli ste sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ v Petrohrade? Zhromaždite všetky dokumenty na zaslanie do Jednotného registračného centra osobne alebo ich pošlite poštou.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, čo budete robiť ako samostatný podnikateľ. Vyberte aspoň 3 typy ekonomických aktivít v adresári OKVED.

2

Ak máte v úmysle poslať ho doporučeným listom, overte si dokumenty (cestovný pas, DIČ, SNILY) u notárskej verejnosti. V každom prípade sa od zahraničných občanov vyžaduje, aby osvedčili kópie dokumentov prekladaných do ruštiny, ako aj kópie povolení na prechodný pobyt alebo povolenia na pobyt.

3

Vyplňte žiadosť vo formulári P21001, ktorého formulár si môžete stiahnuť na portáli www.gosuslugi.ru alebo na webovej stránke www.nalog.ru. V žiadosti uveďte svoje osobné údaje (meno, pohlavie, dátum narodenia, občianstvo, adresa, kontaktné telefónne číslo), čísla a sériu priložených dokumentov. Uveďte druhy hospodárskej činnosti. Na zaslanie prihlášky poštou na každom hárku sa vyžaduje notársky podpis.

4

V žiadosti uveďte zoznam všetkých priložených dokumentov. Vyberte si daňový systém (podľa druhu hospodárskej činnosti). Vyjadrenie k registrácii dane vo formáte 2-5-Účtovníctvo (USN) alebo č. UTII -2 (UTII).

5

Zaplaťte na účet ECR štátnu povinnosť v predpísanej výške. Osobne sa obráťte na Jednotné registračné centrum alebo zašlite dokumenty doporučenou poštou na adresu: 191124, Petrohrad, ul. Červený textilný robotník, d. 10-12, písmeno "O". Spolu s nimi môžete predkladať alebo odosielať žiadosti o registráciu na PFR, MHIF, FSS a Rosstat. V prípade akýchkoľvek otázok, ktoré vznikli počas prípravy dokumentov, sa obráťte na oddelenie technickej podpory ECR: (812) 335-14-03.

6

Dostať najneskôr do 5 pracovných dní osvedčenie o registrácii jednotlivých podnikateľov, doklady o registrácii dane, výpis z Jednotného štátneho registra podnikov, štatistické kódy a osvedčenia z mimorozpočtových fondov. Ak ste ich poslali na registráciu doporučenou poštou, obráťte sa na miestnu poštu s upozornením a cestovným pasom.

otvorenie v spb

Odporúčaná