Druhy činností

Ako otvoriť umelecké štúdio

Ako otvoriť umelecké štúdio

Video: Boss Katana Air Wireless Amplifier At The Beach! In Depth Review & Demo 2024, Júl

Video: Boss Katana Air Wireless Amplifier At The Beach! In Depth Review & Demo 2024, Júl
Anonim

Svoje tvorivé schopnosti môžete odhaliť v každom veku. U detí aj dospelých je však vykonanie tohto kroku zďaleka možné bez účasti odborníkov. Preto bude dopyt po súkromnom umeleckom štúdiu a dobrý príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - materiály.

Návod na použitie

1

Po registrácii ako samostatného podnikateľa si vyberte miestnosť pre ateliér. Malo by byť dostatočne priestranné a umiestnené na mieste, ktoré je vhodné pre väčšinu zákazníkov. Najlepšie je prenajať si izbu z niekoľkých miestností, v ktorých môžete učiť rôzne smery.

2

Ak plánujete vykonávať odborné vzdelávanie a vydávať príslušné diplomy, potrebujete licenciu. Jednoduchšou možnosťou je otvoriť amatérske umelecké štúdio zamerané na klientov, ktorí chcú rozvíjať svoje tvorivé schopnosti a učiť sa maľovať pre svoje potešenie.

3

Nájom odborníkov, ktorí sa budú zaoberať určitými oblasťami: kresba, maľovanie, grafika, úžitkové umenie. Pokúste sa urobiť každý kurz čo najzaujímavejším a najbohatším, používajte nezvyčajné materiály a nástroje. Napríklad v rámci aplikovaného umenia sa venuje keramike, kovoobrábaniu, patchworkovaniu, aplikáciám na stuhy. V prípade amatérskeho umeleckého štúdia je možné obetovať akademické znalosti v prospech odhalenia kreatívneho potenciálu študentov.

4

Zvážte problémy s dodávkami. Vo väčšine prípadov si študenti kupujú všetko potrebné. Nie všetci z nich však budú schopní nájsť to, čo potrebujú na predaj. Ponuka na nákup potrebného materiálu a náradia za poplatok.

5

Zapojte sa aktívne do kultúrneho života mesta. Organizovať výstavy, pozývať zástupcov tlače do otvorených tried, zúčastňovať sa súťaží. Takže sa môžete prihlásiť na trhu a prilákať ešte viac zákazníkov.

Užitočné rady

Zadajte neobvyklé smery, ktoré sa stanú ďalšou konkurenčnou výhodou umeleckého štúdia, napríklad „maľovanie pre tehotné ženy“ alebo „kresba na zmiernenie stresu“.

Odporúčaná