Druhy činností

Ako otvoriť karaoke bar

Ako otvoriť karaoke bar

Video: Daddy Finger | The Finger Family Song | Family Fun + More Nursery Rhymes & Kids Songs - Super JoJo 2024, Júl

Video: Daddy Finger | The Finger Family Song | Family Fun + More Nursery Rhymes & Kids Songs - Super JoJo 2024, Júl
Anonim

Mnoho ľudí, aj keď nevedia, ako spievať, to veľmi rád robí. Preto, ak si vyberiete medzi bežnou reštauráciou a karaoke barom, návštevník si pravdepodobne vyberie tieto. Nie všetky mestá majú karaoke bary, takže otvorenie takejto inštitúcie je celkom sľubné.

Image

Návod na použitie

1

Štartovací kapitál je jednoducho potrebný na otvorenie špecializovaného karaoke klubu. Premýšľajte o tom. akým spôsobom budete financovať svoje podnikanie. Pravdepodobne to bude bankový úver.

2

Ak chcete otvoriť karaoke bar, vyberte si dobré umiestnenie (najlepšie v centrálnej časti mesta), moderný dizajn, vybavenú kuchyňu, reprezentatívne menu.

3

Ako majiteľ karaoke baru viesť dialóg s miestnymi správnymi inšpektorátmi - hasičskou službou a SES. Získajte všetky povolenia pre vaše podnikanie. Medzi zodpovednosti vlastníka patrí aj riešenie rôznych právnych otázok, monitorovanie zamestnancov a všetky nuansy súvisiace s vytvorením vhodnej klubovej atmosféry.

4

Zapojte sa do profesionálnych zvukových zariadení. Jedná sa o inštaláciu karaoke, zosilňovače, reproduktory. Vďaka tomuto odhadu sa môže projekt zvýšiť o niekoľko desiatok tisíc dolárov. Pamätajte, že bez kvalitného a kvalitného zvuku sa vaše zariadenie pravdepodobne nestane populárnym.

5

Aby ste prilákali čo najviac zákazníkov, usporiadajte pravidelné karaoke súťaže. Na účasť v tejto súťaži musia návštevníci zaplatiť určitú sumu peňazí. Výherca súťaže potom získa cenový fond, ktorý napríklad predstavuje polovicu celkovej sumy prijatej od všetkých účastníkov. A zvyšok finančných prostriedkov predstavuje váš príjem ako organizátora obchodu. Prenájom karaoke na všetky sviatky a oslavy - svadby, narodeniny atď.

Odporúčaná