nepopulárne

Ako otvoriť konzultačnú firmu

Ako otvoriť konzultačnú firmu

Video: Ako vŕtať zámkovú vložku do dverí? Núdzové otvorenie dverí bez kľúča 2024, Júl

Video: Ako vŕtať zámkovú vložku do dverí? Núdzové otvorenie dverí bez kľúča 2024, Júl
Anonim

Trh s konzultačnými službami je vysoko konkurenčný, to však neznamená, že nie je výhodné otvoriť konzultačnú spoločnosť. Ak nájdete svoje miesto, zhromaždte personál vysokokvalifikovaných odborníkov a prilákajte aspoň niekoľko klientov v najskorších fázach, takýto obchod bude úspešný.

Image

Budete potrebovať

priestory, vybavenie a nábytok.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, aký druh konzultácií chcete robiť. Môže ísť o právne alebo manažérske poradenstvo, obchodné semináre atď. Všetko záleží na vašej túžbe a vašich vedomostiach, ako aj na tíme špecialistov.

2

Poradenské spoločnosti zvyčajne otvárajú tie, ktoré v nich predtým pracovali. Zavolajte svojim priateľom a bývalým kolegom, zistite, či niekto z nich chce zmeniť zamestnanie, pozvi najúspešnejších do svojho podnikania. Preto pre vás budú pracovať odborníci, o ktorých nemôžete pochybovať. Budete tiež musieť najať účtovníka a sekretárku.

3

Hneď ako ste sa rozhodli pre typy služieb, ktoré plánujete poskytnúť, začnite hľadať zákazníkov. V prvom rade by sa to malo robiť prostredníctvom známych - vašich obchodných a osobných kontaktov. Zúčastnite sa konferencií, kde môžete nielen získať ďalšie vedomosti, ale tiež stretnúť a nadviazať kontakt s potenciálnymi zákazníkmi. Vytvorte a propagujte web s popisom všetkých vašich služieb a projektov. to sa dá dosiahnuť pomocou kontextovej reklamy na internete, ako aj prostredníctvom sociálnych sietí.

4

Klienti sa často stretávajú s konzultantmi, takže by ste sa mali postarať o útulnú kanceláriu. Je dôležité urobiť kompromis: kancelária by pre vás nemala byť príliš veľká a „drahá“, inak na ňu príliš veľa utratíte pre začínajúcu spoločnosť, ale nemalo by byť malé a nepohodlne umiestnené. Najlepšie je prenajať si malú izbu v centre mesta alebo v obchodnom centre.

5

Nábytok a kancelárske vybavenie je možné kúpiť alebo prenajať. Ten bude oveľa lacnejší. Počítače a ďalšie vybavenie je lepšie kúpiť.

6

Pod poradenskou spoločnosťou môžete zaregistrovať spoločnosť s ručením obmedzeným - LLC. Na jej registráciu je potrebné vypracovať základné dokumenty (charta), zhromaždiť balík dokumentov o zakladateľoch a menovaniach v spoločnosti, zaplatiť štátny poplatok 4 000 rubľov a predložiť uvedené dokumenty a potvrdenie o zaplatení poplatku daňovému úradu. Môžete tak urobiť sami alebo prostredníctvom spoločnosti, ktorá sa zaoberá registráciou právnických osôb.

ako otvoriť konzultačný podnik v roku 2019

Odporúčaná