Druhy činností

Ako otvoriť stánok s jedlom

Ako otvoriť stánok s jedlom

Video: VEGÁNSKE HODY 2016 VŠETKO JEDLO A STÁNKY 2024, Júl

Video: VEGÁNSKE HODY 2016 VŠETKO JEDLO A STÁNKY 2024, Júl
Anonim

Obchod s výrobkami prostredníctvom špecializovaných stánkov generuje príjem až do dvetisíc dolárov mesačne v závislosti od rôznych vonkajších a vnútorných faktorov. Ak nie je len jeden stánok, ale celá sieť, príjem z toho môže byť celkom dobrý. Otváranie je nepríjemné, preto sa pokúsime pomôcť vám vyriešením hlavných nuancií.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoj súkromný podnik a zaregistrujte sa na daňovom úrade. Nemôžete to urobiť sami zaplatením špecializovanej spoločnosti. Bude to lacné a ušetríte veľa času.

2

Střízlivo posúdiť svoje finančné možnosti. Na otvorenie stánku bude potrebné päťsto až dvesto tisíc rubľov. Nepočítajú sa všetky druhy nákladov. Existuje taká suma? Neváhajte a prejdite na ďalšiu položku.

3

Získajte stánok. Môžete si objednať nový alebo si prenajať už existujúci stánek. Každá možnosť má svoje klady a zápory.

4

Nájdite správne miesto. Hlavná vec je preplnená, hoci v niektorých prípadoch môžu prísť nádvoria - ľudia často kupujú potraviny v blízkosti domu. Pomerne veľký poplatok za prenájom miesta na zastávkach, staniciach metra a križovatkách. Vezmite prosím na vedomie, že tretí a štvrtý bod sú vzájomne prepojené, pretože miesto je možné si okamžite prenajať stánkom. A nezabudnite, že ak začnete od nuly, je lepšie nájsť miesto.

5

Vydanie potrebných povolení. Docela dôležitý bod vo vašej práci.

6

Kúpte si potrebné vybavenie. Budete potrebovať chladničku, stoličku, policový systém, zimné kúrenie, ďalšie doplnky podľa vášho osobného vkusu.

7

Prijmite správny personál. Stačí mať dvoch predajcov. Ale ak chcete väčšiu efektívnosť a návratnosť, potom samozrejme najmite viac ľudí a zvýšite pracovný čas.

8

Kúpte si výrobok tak, aby bola prehliadka plná. Kupujúci potom nebude dlho čakať, doba návratnosti stánku je dva až šesť mesiacov. Najlepšie je určiť dátum otvorenia pre začiatok leta, potom budete veľmi rýchlo v čiernej farbe. V tejto veci zostáva ešte veľa šťastia.

ako otvoriť obchod s potravinami

Odporúčaná