obchodné

Ako otvoriť leasingovú spoločnosť

Ako otvoriť leasingovú spoločnosť

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl
Anonim

Lízing podnikov súvisí s ich prirodzenou snahou čo najskôr odpisovať svoje fixné aktíva, a tým znižovať náklady, ako aj získavať ďalšie prostriedky na prevádzkový kapitál. Ako otvoriť vlastnú leasingovú spoločnosť?

Image

Budete potrebovať

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady;

  • - získanie štatútu právnickej osoby.

Návod na použitie

1

Analyzujte leasingové obchody doma iv zahraničí, venujte pozornosť tomu, ako úspešné leasingové spoločnosti podnikajú. Zvyčajne sa vytvárajú na základe finančných organizácií (banky, fondy, poisťovne) alebo veľkých priemyselných podnikov na leasingový predaj vlastných produktov. V Rusku existujú úspešné spoločnosti, ktoré vytvárajú štátne alebo obecné orgány, a spoločnosti, ktoré využívajú takzvaný „administratívny zdroj“.

2

Vyberte oblasť lízingových služieb, ktoré chcete obsadiť. Zhodnoťte svoje schopnosti a súčasný trh. Zistite náklady na služby a konkurencieschopnosť vašich ponúk. Bude vhodné určiť odhady nákladov, zdroje financovania a odhadované príjmy z vašich aktivít. Preto musíte vytvoriť podnikateľský plán.

3

Zorganizujte si vlastnú leasingovú spoločnosť. Toto sa dá urobiť v akejkoľvek vhodnej právnej forme (spoločnosť, LLC, atď.), Pretože neexistujú žiadne špeciálne požiadavky. Neexistujú žiadne požiadavky na licencovanie tejto činnosti.

4

Vyhľadajte pomoc odborníkov v oblasti organizácie, financií, ekonómie a inžinierstva, pretože tu je dôležité jasné pochopenie predmetu vášho podnikania. Niektoré vedomosti možno získať z kníh, veľa z nich. Alebo si prezrite školiace semináre, ktoré organizujú mesačne mnohé komunitné organizácie. Pomôže to hladko vstúpiť do leasingového podnikania.

Užitočné rady

Vďaka lízingu budete môcť ušetriť prevádzkový kapitál, ak vykonáte malú akontáciu a včas si predĺžite lízingové splátky. V tomto prípade možno hlavné úspory dosiahnuť úplným zaplatením nájomného a znížením daní z nehnuteľností.

  • Čo je to leasing?
  • otvorená leasingová spoločnosť

Odporúčaná