obchodné

Ako otvoriť džínsový odev

Ako otvoriť džínsový odev
Anonim

Rifľové oblečenie je vždy v móde, pretože je praktické, pohodlné a relatívne lacné. Udržiavanie sortimentu, výhodné umiestnenie priestorov a zabezpečenie pravidelných dodávok - to sú veci, ktorým by sa mal venovať podnikateľ, ktorý sa rozhodol otvoriť obchod s džínsami.

Image

Návod na použitie

1

Na začatie obchodovania s džínsovým oblečením (ako v skutočnosti akýmkoľvek iným) by malo byť hodnotenie a analýza existujúceho trhu. Najprv musíte zistiť, ktoré značky zákazníci uprednostňujú a za aké ceny. Ak to chcete urobiť, nezabudnite sa pozrieť na sortiment uvedený v obchodoch konkurentov. Vypočítajte dynamiku predaja, aby ste neotvorili obchod v jednej z takzvaných „mŕtvych období“ (zvyčajne je to január, čas na úsporu dovolenky; júl, čas na dovolenku).

2

Vytvorte obchodný plán pre svoj obchod. Vypočítajte si približnú úroveň výdavkov, príjmov a zisku. Rozhodnite sa, či budete pracovať samostatne alebo vstúpite do franšízového systému. Závisí to jednak od toho, ako máte prostriedky, a po druhé, od akého druhu predaja plánujete. Koniec koncov, ak podnik „nejde“ ani na základe franšízy, potom jednoducho nebude platiť nič. Ale potom nebudete mať problémy s dodávateľmi a reklamou.

3

Ak ste nezaregistrovali IP, obráťte sa na daňový úrad. Ďalšie prostriedky na otvorenie obchodu môžete získať kontaktovaním banky na pôžičku a poskytnutím spoľahlivého vkladu alebo záruky.

4

Prenajmite si vhodnú izbu. V centre mesta musíte platiť veľa za nájom. Ak však príliš nezvyšujete ceny, obrat kapitálu sa zrýchli. Údržba obchodu v spálňach alebo dokonca na trhu bude lacnejšia, ale buďte pripravení na to, že na zvýšenie tempa predaja budete musieť zariadiť predaj takmer z každej nákupnej ceny.

5

Kupujte alebo prenajímajte obchodné vybavenie a hľadajte dodávateľov tovaru. Ak ste vstúpili do franchisingového systému jednej zo známych spoločností, nemusíte sa o to starať. A mali by ste hľadať dodávateľov podľa reklám v médiách a na internete. Ak chcete pracovať priamo, budete musieť byť neustále na cestách, pretože je možné kúpiť ziskové džínsy s cieľom ich ďalšieho predaja iba v Turecku, Číne, Taliansku atď. (v závislosti od toho, na ktoré značky a kvalitu sa chcete zamerať).

6

Nájdite dobrých predajcov, ktorí by rozumeli nielen pravidlám obchodu, ale aj móde. Pretože napriek tomu, že džínsy sa nikdy nestarnú, návrhári ponúkajú v každej sezóne niečo nové. A aby sa úroveň predaja neznížila, vy a vaši zamestnanci budete musieť neustále sledovať všetky zmeny vo svete módy a vybavovať predaj včas, aby ste mohli kolekciu nahradiť.

Je obchod s odevmi ziskový?

Odporúčaná