Druhy činností

Ako otvoriť obchod a čo na to potrebujete

Ako otvoriť obchod a čo na to potrebujete

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Mnoho ľudí si myslí, že otvorenie obchodu je jednoduché. V skutočnosti môžete čeliť mnohým problémom. Každý, kto v sebe nájde silu, odvahu a podnikateľského ducha, si však môže otvoriť svoj vlastný podnik a pracovať pre seba.

Image

Budete potrebovať

osvedčenie o registrácii právnickej osoby, DIČ, pečiatka spoločnosti, názov obchodu

Návod na použitie

1

Najprv zistite, ktorý produkt budete predávať. Vyberte si výrobok alebo oblasť, ktorej rozumiete, alebo ako sa hovorí, plávajte ako ryba vo vode. Ale to nie je všetko. Rozumieš čomukoľvek. Analyzujte trh a zistite, čo potenciálny kupujúci potrebuje. V takom prípade budete mať dobrý zisk.

2

Ďalej študujte konkurentov. Musíte pochopiť a zohľadniť všetky ich nevýhody a výhody. Váš produkt by mal byť lepší, sortiment je širší a služba je vyššia. Potom zistite, akú miestnosť potrebujete. Je dôležité zvážiť umiestnenie a technické vybavenie.

3

Ďalším krokom je skôr rutina, je potrebné pripraviť potrebné informácie a dokumentáciu. Najprv určte zakladateľa (môžete mať viac ako jedného), názov spoločnosti, povolanie a spôsob, akým budete platiť dane. Potom sa zaregistrujete v zjednotenom štátnom registri právnických osôb, kde je vašej spoločnosti pridelené daňové identifikačné číslo (DIČ), vydáva sa osvedčenie o registrácii právnickej osoby a registrácia. Mali by ste dostať aj list od Štátneho výboru pre štátnu štatistiku o pridelení osobitných kódov - All-Russian Klasifier of Economic Activities (OKVED).

4

Potom zaregistrujte svoju spoločnosť v dôchodkových, zdravotných a sociálnych fondoch. Ďalej si otvoríte bankový účet a pripravíte pečať svojej spoločnosti, ktorá sa objaví vo všetkých úradných dokumentoch. Ďalej musíte získať posudok od Štátnej požiarnej inšpekcie, preto musíte poskytnúť doklady o svojich priestoroch, ako napríklad nájomnú alebo kúpnu zmluvu, pôdorys ZINZ. a poistnú zmluvu vo vašich priestoroch. Potom sa obráťte na spoločnosť Rospotrebnadzor a pošlite im list so žiadosťou o hygienicko-epidemiologický záver. Teraz môžete začať organizovať svoje vlastné podnikanie.

Venujte pozornosť

Je lepšie predávať tovar prostredníctvom samoobsluhy, čo prinesie oveľa väčší zisk.

Nezabudnite na zamestnancov, budete potrebovať nielen predávajúceho, ale aj účtovníka, pretože to nemôžete urobiť sami.

Užitočné rady

Aby ste sa ochránili pred bežným procesom spojeným so získavaním všetkých druhov certifikátov a registrácií, kontaktujte právnickú firmu, ktorá bude vykonávať všetky vaše obchodné činnosti.

Tvrdo pracujte na logu a slogane vášho obchodu - je to dôležitý krok k prilákaniu zákazníkov.

Odporúčaná