Druhy činností

Ako otvoriť obchod s kozmetikou a voňavkármi

Ako otvoriť obchod s kozmetikou a voňavkármi

Video: TOPMODEL denník na kód | Tajný denníček s heslom | Denník s heslom | Topmodel Depesche Diary 2024, Júl

Video: TOPMODEL denník na kód | Tajný denníček s heslom | Denník s heslom | Topmodel Depesche Diary 2024, Júl
Anonim

Je veľmi dôležité, aby ženy vyzerali dobre. Parfumy a kozmetika sú rovnako obľúbené ako oblečenie a jedlo. Preto tento druh činnosti priťahuje mnoho podnikateľov. Obchod s kozmetikou a voňavkármi môže priniesť svojmu majiteľovi pomerne vysoký príjem, najmä ak okamžite vsadíte na rozšírenie do distribučnej siete.

Image

Návod na použitie

1

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je nadviazať vzťahy s distribútormi parfumov a kozmetiky. Pretože v Rusku majú výhradné predajné práva a tiež autorizujú predajné miesta, organizujú reklamné a marketingové akcie a dodávajú tovar.

2

Proces výberu výrobkov pre parfumy a kozmetiku nie je náročný. Je to kvôli existencii svetových vodcov, ako sú Guerlain, Lancome, Christian Dior a ďalší. Výrobky týchto spoločností sa predávajú takmer vo všetkých krajinách sveta a všade sa dobre líšia. Zložitosť práce so známymi výrobcami kozmetiky a parfumov však spočíva v tom, že je ťažké ich získať. Váš obchod musí spĺňať špecifické požiadavky dodávateľa.

3

Hlavnou požiadavkou na obchod je jeho umiestnenie. Dajte prednosť miestnosti umiestnenej v obchodnom centre alebo so samostatným vchodom v prízemí budovy. Je žiaduce, aby sa v blízkosti nachádzala dobrá dopravná križovatka. Rozhodnutie o výbere maloobchodných priestorov bude potrebné prijať spolu s distribútormi.

4

Obchod s parfumami a kozmetikou musí mať veľa svetla. Nakúpte police, na ktorých sa tovar nachádza. Na steny musíte umiestniť plagáty s reklamnými spoločnosťami známych výrobcov. Všetok tovar musí byť vždy jasne viditeľný a usporiadaný v presnom poradí, aby každá značka mala svoje vlastné miesto.

5

Predajcovia kozmetiky a parfumov musia byť vynikajúcimi profesionálmi. Ak sa chcete starať o dobrých zamestnancov, uskutočnite školenie a výcvik základných techník o konkrétnych značkách. Je tiež dôležité identifikovať špecializáciu osoby, pretože nie vždy je možné, aby jeden zamestnanec dobre predával kozmetiku a parfumy. Distribútori sa veľmi často zúčastňujú školenia zamestnancov, ktorí organizujú semináre o rôznych značkách výrobkov.

6

Jednou z najúčinnejších reklamných metód pre obchod s parfumami a kozmetikou je umiestňovanie plagátov na pouličné billboardy. Nezabúdajte však, že to prinesie dobrý výsledok, iba ak bude všeobecne pokryté.

7

Na prilákanie zákazníkov môžete použiť rôzne marketingové systémy. Napríklad pri nákupe produktu dajte darčeky alebo vstúpte do systému financovaných zliav. Aby sa však tieto akcie mohli vykonať, je potrebné záujemcov o prilákanie kupujúcich a zvýšenie obratu. Jedným zo spôsobov, ako zvýšiť produktivitu zamestnancov, môže byť použitie systému prémií za odplatu.

8

Nezastavujte iba v jednom obchode, pretože trh s parfumérstvom a kozmetikou ešte nie je úplne pokrytý. Neobávajte sa problémov, zväčšite sortiment, dodávajte nové výrobky, rozširujte oblasť pokrytia, nakoniec sa to všetko vyplatí.

čo nazvať kozmetický obchod

Odporúčaná