obchodné

Ako otvoriť kulinársky obchod

Ako otvoriť kulinársky obchod

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Denná príprava chutných a rozmanitých jedál je pre pracujúce ženy náročnou úlohou. Obchody s potravinami na varenie prichádzajú na pomoc a ponúkajú širokú škálu jedál pre každého vkusu a rozpočtu. Takýto obchod je skvelý nápad pre vaše podnikanie. Správne usporiadané varenie sa oplatí dosť rýchlo.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si sortiment a formát ceny, v ktorom chcete pracovať. Aby ste to dosiahli, vyhodnotte ponuky potenciálnych konkurentov - kaviarne, ktoré predávajú občerstvenie a supermarkety vo vlastných obchodoch. Nestávkujte na príliš lacný produkt z prvotriednych surovín. Kupujúci variaci majú záujem o kvalitný produkt, aj keď to bude stáť trochu viac.

2

Najlepšie je pracovať s mäsom a cukrovinkami. Nevyberajte štandardný sortiment, neponúkajte niečo zaujímavé, čo sa stane súčasťou vašej kuchyne. Napríklad pripravte banketové pokrmy pred objednávkou, pripravte domáce klobásy alebo ponúknite veľký výber mletého mäsa, hydiny a rýb. Na základe rozhodnutia o výrobe cukroviniek sa majstrovské mini-koláče vyrobené z prírodných produktov, súprav koláčov alebo domácich koláčov s rôznymi náplňami.

3

Po vyzdvihnutí sortimentu začnite s návrhom povolení. Nájdite vhodnú izbu. Budete potrebovať dielne na spracovanie mäsa, umývacie prostriedky, spracovanie vajíčok, cukroviniek, ako aj maloobchodné priestory. Ideálnym miestom na varenie sú bývalé jedálne s priestrannými technickými miestnosťami. Zaoberajú sa opravami vodovodných a kanalizačných systémov, ako aj vetraním. V starších budovách môže byť toto všetko v poriadku.

4

Nákup výrobného zariadenia. Ak plánujete výrobu cukroviniek a mäsa, zvýraznite dve samostatné haly na obchod. Vybavte ich chladiarenskými vitrínkami, pultmi a maloobchodnými regálmi. Postarajte sa o maximálny výpočet - čím viac tovaru na oknách, tým atraktívnejšie a informačnejšie vyzerajú.

5

Prenájom potrebného personálu. Budete potrebovať: technológ, vedúci výroby, kuchári, pomocní pracovníci, cukrári. Počet zamestnancov závisí od veľkosti výroby a vybraného sortimentu. Venujte osobitnú pozornosť pracovníkom predaja. Poskytnite predajcom úplné informácie o produkte. Nemali by kupujúcemu dávať len to, čo sa vyžaduje, ale aktívne ho predávať.

6

Zamyslite sa nad reklamnou politikou. Vo vnútri obchodu budete potrebovať veľkú vývesnú tabuľu a informačné tabule. Tlačte letáky a brožúry, najímajte propagátorov, aby ste ich distribuovali na ulici. Nezabudnite rozptýliť letáky okolo poštových schránok susedných domov a preniesť ich do okolitých kancelárií.

7

Zvážte otvorenie iného obchodu na základe vašej existujúcej výroby. Výrazne zvýšite obrat, čo znamená zvýšenie ziskov.

varenie

Odporúčaná