obchodné

Ako otvoriť obchod s pneumatikami

Ako otvoriť obchod s pneumatikami

Video: PNEUPEX.SK - internetový predaj pneumatík a diskov, pneuservis 2024, Júl

Video: PNEUPEX.SK - internetový predaj pneumatík a diskov, pneuservis 2024, Júl
Anonim

Každý rok na našich cestách narastá počet automobilov a zároveň narastá dopyt po autodieloch vrátane pneumatík. Okrem toho pneumatiky, dokonca aj vysokej kvality, podliehajú pomerne rýchlemu opotrebovaniu, takže otvorenie obchodu s pneumatikami je pomerne výnosné podnikanie, ktoré takmer nie je ovplyvnené krízovými situáciami.

Image

Návod na použitie

1

Skôr ako otvoríte obchod s pneumatikami, rozhodnite sa o situácii na trhu. Možno vo vašom meste už existuje veľký obchod so špecializáciou na predaj tohto tovaru. Takže ho urobíte hodnou konkurenciou. Ak takéto centrum neexistuje, môžete bezpečne vytvoriť. Nezabudnite však, že budete súťažiť s obchodmi, ktoré predávajú autodiely. Koniec koncov, predávajú tiež pneumatiky v malom množstve.

2

Pokúste sa získať oproti svojim konkurentom niekoľko výhod: ponúknite širší a lepší sortiment tovaru na predaj, zabezpečte individuálny prístup ku každému klientovi, vstúpte do systému objednávok a zliav. Nezabudnite si vytvoriť obchodný plán pre budúci obchod s pneumatikami.

3

Potom sa zaregistrujte ako právnická alebo fyzická osoba. Ak plánujete pracovať iba s jednotlivcami, potom postačí získať štatút samostatného podnikateľa. Ak vaše plány zahŕňajú uzavretie dodávateľských zmlúv s prepravnými spoločnosťami, taxislužbami atď., Potom je lepšie okamžite vytvoriť právnickú osobu.

4

Ďalej vyberte miestnosť pre obchod. Môžete si ho prenajať alebo kúpiť nehnuteľnosť. Úložný priestor pre začiatočníkov môže byť malý. Aj keď to všetko závisí od vašich počiatočných investícií a sortimentu pneumatík. Je lepšie otvoriť sklad pneumatík v blízkosti čerpacej stanice, servisného strediska alebo čerpacej stanice.

5

Kúpiť vybavenie. Minimálny zoznam bude obsahovať registračnú pokladňu, police na pneumatiky, počítač, vitríny. Okrem toho vytvorte zoznam sortimentov. V súčasnosti existuje veľa dodávateľov pneumatík, preto starostlivo analyzujte podmienky spolupráce s každým z nich, pretože váš zisk bude do značnej miery závisieť od toho. Počas zostavovania sortimentu sa zapojte do personálnej prehliadky. Budete potrebovať riaditeľa, účtovníka, 2 - 3 predajného asistenta a zamestnanca skladu.

obchod s pneumatikami

Odporúčaná