obchodné

Ako otvoriť obchod s príslušenstvom pre šitie

Ako otvoriť obchod s príslušenstvom pre šitie

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Napriek tomu, že moderný trh s konfekčným oblečením sa rozrástol do obrovských rozmerov, mnoho žien má stále túžbu doplniť a ozdobiť svoje oblečenie sami. A ak áno, existuje potreba materiálov potrebných na prácu s odevmi, existuje dopyt po šijacích doplnkoch.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť s rozlohou 20 metrov štvorcových;

  • - obchodné vybavenie (pulty s vitrínami, policové regály a pokladňa);

  • - základ dodávateľov dodávateľov šijacích doplnkov;

  • - Dva asistenti predaja.

Návod na použitie

1

Začnite nastavením malej predajne na hlavnej ulici alebo v nákupnom centre. Prenajmite si izbu o veľkosti 20 metrov štvorcových, zakúpte si jednoduché obchodné vybavenie a vydajte všetky potrebné povolenia. Na uskladnenie tovaru budete potrebovať pulty s priehľadnými vitrínami a stojanmi. Nakúpená pokladňa sa musí zaregistrovať na daňovom úrade a potom uzavrieť dohodu o jej udržiavaní.

2

Vytvorte sortiment svojho obchodu - mal by byť čo najväčší a najrozmanitejší. Obráťte sa na veľkoobchodných dodávateľov doplnkov, domácich aj dovážaných. Príslušenstvo a šijacie doplnky si môžete objednať bez osobného stretnutia so zástupcami dodávateľov - niektoré spoločnosti sú dnes pripravené na splnenie žiadosti prijatej prostredníctvom internetu. Pokúste sa čo najviac zhodnotiť produkt z hľadiska jeho súladu s najnovšími módnymi trendmi, pocit chuti je rovnako dôležitý ako schopnosť vidieť čisto praktické výhody spolupráce s konkrétnym dodávateľom.

3

Nájdite niekoľko obchodných konzultantov, ktorí sú dobre oboznámení s módou a výšivkou, ktorí by boli schopní viesť rozhovor s návštevníkmi obchodu. Na začatie stačia dvaja predajcovia a vedenie účtovníctva sa môže vykonávať samostatne alebo sa obráťte na špecializovanú spoločnosť.

4

Zabezpečíme dodanie tovaru do obchodu. Ak sú dodávatelia pripravení prijať tento problém, koordinujte s nimi všetky podrobnosti spolupráce. Aktualizujte sortiment najmenej niekoľkokrát do roka, zostaňte naladení na nových príchodov na trh, uvedomte si všetky zmeny vo svete módy a krásy. Úspech obchodu s príslušenstvom pre šijacie stroje vo veľkej miere závisí od schopnosti „dostať sa do prúdu“, stať sa pohodlným pre všetkých milovníkov domáceho oblečenia, vymýšľať nové pohyby a príležitosti v ich vyšívaní.

Odporúčaná