obchodné

Ako otvoriť obchod v Tomsku

Ako otvoriť obchod v Tomsku
Anonim

Tomsk je jedným z najväčších sibírskych miest. Cez ňu prechádza množstvo federálnych diaľnic. Konkurencia v mnohých obchodných odvetviach je nízka, čo sa nedá povedať o populácii. Ako otvoriť obchod v Tomsku?

Image

Návod na použitie

1

Výber publika zákazníkov je pre majiteľa obchodov najdôležitejšie rozhodnutie. Pre úspešné otvorenie musíte pochopiť, že Tomsk je predovšetkým študentské mesto.

2

Ako riaditeľ budúceho podniku si vyberte miestneho obyvateľa, ktorý študoval v Tomsku. Bude dobre poznať realitu mesta a študentov. Vyhľadávať špecialistov je možné na portáloch hh.ru a Career.ru.

3

Po výbere špecializácie a najatí manažéra môžete zaregistrovať spoločnosť. Notári z advokátskej komory Tomsk vám pomôžu dokončiť všetky „papierové“ postupy.

4

Umiestnenie obchodu v blízkosti veľkých univerzít je vážnou konkurenčnou výhodou. Je vhodné otvoriť obchody s potravinami v „sídlišti“ študentov - malý počet študentov nakupuje chlieb alebo mlieko v blízkosti univerzity. Medzi miesta presídlenia patria nielen priestory so študentskými internátmi, ale aj okolie, v ktorých si návštevníci študentov prenajímajú byty a izby.

5

Populárne agentúry „Dorus“ („Dorus“) a „Dom70“ (Dom70.ru) vám pomôžu zvoliť si maloobchodný priestor na vhodnom mieste.

6

Prenájom komunálneho majetku vám umožní ušetriť peniaze a získať útržky súčasne. Takéto ziskové oblasti sa však zriedka prenajímajú. Ich dostupnosť je uvedená na štátnom portáli tendrov „Štátne nákupy“ (Zakupki.gov.ru). Pre jednoduchosť zadajte do ponuky vyhľadávania výraz „Rent Tomsk“.

7

Účtovníka môžete nájsť u obchodného riaditeľa buď priebežne, alebo na voľnej nohe. Vzdialený zamestnanec môže ušetriť rozpočet pre krehký podnik (nájdete ho na FL.ru alebo na projekte Freelansim).

Užitočné rady

Populárne sú aj suvenírové výrobky so symbolmi Tomsk - cez víkend, sviatky, sviatky sa niektorí študenti vracajú domov a chcú priniesť príbuzným a priateľom karty a darčeky. Môžete podnikať ako jediný druh činnosti alebo urobiť ďalší spôsob, ako zarobiť peniaze.

Odporúčaná