Druhy činností

Ako otvoriť výrobu nábytku

Ako otvoriť výrobu nábytku

Video: SolidCAM CZ 2017 1 SWOOD Efektivní návrh a výroba nabytku 2024, Júl

Video: SolidCAM CZ 2017 1 SWOOD Efektivní návrh a výroba nabytku 2024, Júl
Anonim

V každom veľkom meste je veľa salónov, v ktorých nájdete nábytok pre každý vkus, veľkosť a peňaženku. Ale napriek tomu má veľa ľudí tendenciu mať doma nábytok, ktorý nie je podobný modelom prezentovaným v obchodoch. Ak im chcete pomôcť pri vytváraní jedinečného interiéru - výroba otvoreného nábytku.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte podnikateľský plán, v ktorom sú prezentované výsledky marketingového prieskumu vo vašom regióne (oblasti).

2

Zaregistrujte IP alebo LLC na daňovom inšpektoráte (ak plánujete dodať nábytok iným právnickým osobám alebo vládnym zákazníkom). Získajte certifikát štátnej registrácie podniku, získajte kódy OKVED / OKPO a MPI.

3

Nájdite a prenajmite si vhodný priestor na výrobu. Táto miestnosť musí mať priestory na skladovanie materiálov a príslušenstva a na skladovanie hotových výrobkov.

4

Prenájom kancelárie. Môže sa napojiť priamo na priemyselné priestory a môže sa nachádzať v inej časti mesta (pokiaľ možno v strede). V kancelárii zariadte priestory pre riaditeľa (vlastníka výroby, v prípade, že ste zaregistrovali súkromného podnikateľa), hlavného účtovníka, projektantov. Pri vchode do kancelárie umiestnite recepciu a stojany s katalógmi hotových výrobkov a vzorkami materiálov.

5

Obráťte sa na SES, požiarnu bezpečnostnú službu a environmentálnu komisiu so žiadosťou o stanovisko k správnemu stavu priestorov a súladu výrobkov s environmentálnymi normami prijatými vo vašom regióne.

6

Nakúpte všetko potrebné vybavenie pre výrobu (stroje, náradie). Usporiadajte priestory, dodržiavajte bezpečnostné predpisy tak, aby počas výrobného procesu nedošlo k vynúteným prestojom a vylúčila sa možnosť zranenia zamestnancov.

7

Uzavrieť dohody s drevospracujúcimi podnikmi a výrobcami kovania. Neskladajte na kvalite. Ak máte v úmysle dodávať nábytok do obchodov alebo organizácií, uzavrite s nimi dohody, prípadne v prípade potreby uložte na skládku. Ak vyrábate vysoko kvalitný nábytok, dobré odporúčania vám pomôžu nadviazať predaj v čo najkratšom čase a za normálne ceny.

8

Nájom zamestnancov. Všetci zamestnanci musia mať potrebné skúsenosti v nábytkárskych podnikoch vo vašom regióne. Návrhári by mali byť schopní pracovať so všetkým moderným softvérom na výrobu nábytku.

9

Využite služby reklamnej agentúry a zorganizujte kampaň na propagáciu svojho produktu so zameraním na kvalitu vykonávania objednávok.

Odporúčaná