obchodné

Ako otvoriť nezávislé vyšetrenie

Ako otvoriť nezávislé vyšetrenie

Video: ŠPECIALISTI - Všetko čo potrebujete vedieť o vyšetrení u psychiatra 2024, Júl

Video: ŠPECIALISTI - Všetko čo potrebujete vedieť o vyšetrení u psychiatra 2024, Júl
Anonim

Moderné ruské právne predpisy poskytujú možnosť využívať služby nielen štátnych, ale aj súkromných odborníkov v rôznych oblastiach. Toto vytvára príležitosť na organizovanie konkrétneho druhu podnikania - nezávislé preskúmanie.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktorú oblasť odborných znalostí chcete robiť. Najobľúbenejšou oblasťou je hodnotenie automobilov a ich poškodenie. Existuje však možnosť pracovať v takých oblastiach, ako sú expertízy v oblasti súkromných nehnuteľností, výskum v oblasti písania rukou, účtovných dokladov a súdne znalecké posudky. V jednom podniku je možné kombinovať niekoľko oblastí.

2

Staňte sa samostatným podnikateľom alebo si vo svojom mene otvorte novú právnickú osobu. Ak to chcete urobiť, musíte sa obrátiť na pobočku federálnej daňovej služby v mieste bydliska. Tam budete informovaní o tom, aké dokumenty sa požadujú v konkrétnom prípade.

3

Vyhľadajte odborníkov na vykonanie skúšky. Mali by mať špecializované vzdelanie, napríklad strojárstvo. Žiaduce sú aj skúsenosti v oblasti posudzovania a preskúmania. Ak máte v úmysle pracovať samostatne ako odborník, musíte tiež získať zodpovedajúci diplom.

4

Staňte sa členom jednej zo samoregulačných organizácií - SRO. Zaoberajú sa monitorovaním činností nezávislých skúšok a bez toho, aby sa zapísali do svojho zloženia, nie je možné vykonávať celú škálu posudzovacích činností. Za týmto účelom si vyberte príslušné SRO. To možno dosiahnuť pomocou nasledujúceho informačného adresára - http://sro.su/index.php?option=com_sobi2&Itemid=40. Potom zozbierajte potrebný balík dokumentov. Spravidla obsahuje základné dokumenty vašej organizácie, ako aj osvedčenia o kvalifikácii odborníkov, ktorí v nej pracujú. Po schválení vašej kandidatúry zaplatíte vstupný poplatok a dostanete dokument potvrdzujúci, že vaša spoločnosť je súčasťou SRO.

Venujte pozornosť

Činnosti odborných organizácií nepotrebujú licencie, s výnimkou určitých oblastí činnosti, napríklad štúdia priemyselných štruktúr. V takom prípade budete potrebovať povolenie od Rostekhnadzor. Podrobnosti o získaní takéhoto dokumentu nájdete v samotnej organizácii alebo na jej webovej stránke - www.gosnadzor.ru/.

Odporúčaná