obchodné

Ako otvoriť novú spoločnosť

Ako otvoriť novú spoločnosť

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl
Anonim

Ak ste unavení z neustálej práce a tlaku zo strany prísneho šéfa, cítite túžbu stať sa nezávislým, zarobiť si veľké peniaze vďaka tvrdej práci, ste plný zaujímavých nápadov a ste pripravení začať nový život, potom je čas premýšľať o otvorení vlastnej spoločnosti.

Image

Budete potrebovať

  • - nápad;

  • - počiatočný kapitál;

  • - podnikateľský plán.

Návod na použitie

1

Najskôr sa rozhodnite pre oblasť, v ktorej by ste chceli pracovať. Najlepšie je, aby ste si vybrali smer, ktorý sa vám páči, a ste v tom dobre oboznámení. Pri obchodovaní v kontexte rýchleho rozvoja sietí sú sľubnými možnosťami špecializované predajne, ktoré zákazníkom ponúkajú určitý druh výrobku (napríklad mäsiarstvo alebo pekárne na chlieb) a rastie aj dopyt po širokej škále služieb. Môžete pracovať v oblasti výživy, starostlivosti o telo, krajčírstva, poskytovania právnych služieb, nehnuteľností, informačných služieb a mnoho ďalšieho. Pri výbere oblasti činnosti je možné zvážiť nielen štandardné možnosti priamej spolupráce so zákazníkmi, ale aj zapojiť sa do predaja alebo poskytovania služieb prostredníctvom internetu. Najlepšie je zostať pri predaji jedinečného produktu, ale zamerať sa na potreby väčšiny spotrebiteľov.

2

Ktorú spoločnosť by ste sa nerozhodli otvoriť, budete potrebovať hotovosť. Ak nedôjde k úsporám, môžete skúsiť požičať si peniaze, získať pôžičku od banky alebo hľadať investora.

3

Ďalej musíte vypracovať podnikateľský plán. Na tento účel musíte vypočítať investície, prevádzkové náklady a príjem. Snažte sa však nepreceňovať silné stránky a schopnosti spotrebiteľského trhu.

4

Ak myšlienka, ktorú už máte, existuje nielen vo vašej hlave, ale je úplne vypočítaná na papieri, môžete bezpečne poslať daňový úrad na registráciu spoločnosti. Môžete sa stať samostatným podnikateľom alebo vytvoriť právnickú osobu. Ak ste v podnikaní nová, bude stačiť prvá možnosť, ale pre vážnejšie podnikanie je lepšie otvoriť spoločnosť LLC alebo uzavretú akciovú spoločnosť.

5

Po dokončení balíka dokumentov pokračujte v implementácii podnikateľského plánu. Vykonajte opravy v miestnosti, podľa toho vybavujte, uzatvárajte zmluvy s dodávateľmi, vyberajte zamestnancov a nezabudnite na reklamu.

Odporúčaná